Od Chanel do Prada modela, ovo su najljepše dizajnerske mokasinke

Instagram @karina_ayg dizajnerske mokasinke
Vidi originalni članak
  • Stylish i udobne, mokasinke su uvijek pametna i isplativa investicija, posebno ako razmišljamo o kupnji dizajnerskog modela
  • Iako se njihova popularnost mijenja iz sezone u sezonu pa su tako trenutno možda najpopularnije Prada kožne mokasinke, njihov bezvremenski dizajn čini ih nosivima uvijek 
  • Savršena su obuća za nadolazeće proljeće i jedva čekamo izabrati i nositi novi par!

Iako se balerinke spremaju biti najpoželjnija ravna obuća ovog proljeća, nikako ne smijemo zaboraviti na udobne i chic mokasinke, koje često mogu biti praktičniji i više stylish izbor, posebno kad je riječ o dizajnerskim modelima.

Klasični dizajn mokasinki poznatih high end brendova čini ih odličnom investicijom i obućom koja će uvijek podići i najobičniji styling. Gucci Jordaan i Brixton mokasinke i Chanelov prošiveni model mokasinki samo su neki od bezvremenskih modela koji su uvijek traženi među ljubiteljicama mode.

Moda Ove ukrasne kopče i najobičniji će par cipela učiniti drukčijim i podići na novu razinu

Praktične i elegantne, dizajnerske mokasinke idealan su izbor za svakodnevne poslovne, ali i ležerne kombinacije. Trenutno su među najpopularnijim modelima među modnim influencericama Prada kožne mokasinke s logom, koje dolaze i u trendi varijanti s glomaznim đonom.

Kvalitetna koža, bezvremenski dizajn, neupadljivi logo ili monogram brenda i metalni ukrasni detalji prepoznatljive su prednosti dizajnerskih mokasinki.

U nastavku donosimo najljepše dizajnerske verzije klasičnih mokasinki poznatih brendova!

Gucci Jordaan mokasinke

Klasičan oblik, sjajna koža i elegantna metalna kopča i dalje čine Gucci Jordaan model mokasinki jednim od najpoželjnijih dizajnerskih modela. 

Prada mokasinke s logom

Prada mokasinke s logom obilježile su modnu scenu prošle godine, a njihova popularnost i dalje je na vrhuncu. Deblji đon, pločica s logom i sjajna koža dobitna su i obožavana kombinacija na ovim trendi mokasinkama. 

Tod's Kate mokasinke

Modeli Tod's cipela većinom su elegantnog, minimalističkog dizajna, no model Kate krasi predivna zlatna kopča, koja im daje posebnu dozu sofisticiranosti i upečatljivosti.

Chanel prošivene kožne mokasinke

Kultni modeli Chanelove prošivene torbe na preklop inspirirali su model prošivenih mokasinki s jednakim detaljem te prepoznatljivim amblemom u obliku dva slova C, što ih čini doista posebnima. 

Church's Pembrey mokasinke

Elegantan, jednostavan dizajn Pembrey mokasinki čini ih dobrim izborom dizajnerskih mokasinki koje će uvijek imati bezvremenski chic izgled.

Louis Vuitton Academy mokasinke

Za razliku od Church's Pembrey modela, Louis Vuitton Academy mokasinke, nešto su upečatljivije te na sebi imaju otisnut prepoznatljiv monogram brenda te malu LV Dauphine zlatnu kopču. Kombinacija crne i smeđe boje, zlatni metal na kopči te povišeni đon čini ih poželjnom dizajnerskom obućom za nadolazeće proljeće.

Moda I ovog ćemo proljeća nositi platforme: 20 trendy modela za svaku priliku

Posjeti Miss7.24sata.hr