Nove adidas tenisice novi su it komad, a trendy uzorak inspiriran je koncertom u Woodstocku

Adidas
Vidi originalni članak
  • Adidas je u suradnji s prodavaonicom Nice Kiks dizajnirao novi model slavnih UltraBOOST tenisica
  • Dizajn novog modela inspiriran je legendarnim koncertom u Woodstocku, održanim 16.-18. kolovoza prije točno 50 godina, a cijena ovog para kretat će se oko 1100 kuna
  • Tenisice stoga odlikuje šareni, hipijevski tie-dye uzorak koji je i inače veliki hit ovog ljeta

Adidasov poznati model tenisica UltarBOOST koji je javnosti prvi puta predstavljen 2015. godine dobiva novo lice! U suradnji s brendom Nice Kiks kreirali su model u tie-dye uzorku kojim odaju počast pedesetoj godišnjici održavanja slavnog Woodstocka. Šarene tenisice u prepoznatljivom uzorku šezdesetih odmah su osvojile društvene mreže, a ljubiteljice mode pomno iščekuju 17. kolovoz, dan kada će službeno biti dostupne na tržištu. Cijena ovoga para iznosit će oko 1100 kuna.

Life&style Video: Ako ovako namirnice složiš u hladnjak, hrana ti se više neće kvariti!

Woodstock je postao simbol hipi pokreta i putovanja ka miru, ljubavi i glazbi. To nije bio samo glazbeni festival koji je definirao generaciju, već i stil života koji se slijedio. Nažalost, najavljenu proslavu 50. obljetnice festivala organizatori su otkazali zbog tehničkih poteškoća. Festival se trebao održati od 16. do 18. kolovoza.

Ovo je drugi put da Adidas surađuje s lancem prodavaonice obuće Nice Kiksom. Njihova prva suradnja desila se 2016. godine povodom otvaranja nove prodavaonice Nice Kiksa u San Franciscu. Tom prilikom je dizajniran poseban model NMD Runner PK koji je također bio inspiriran tie-dye uzorkom. Nažalost, za sve one koje ste ga poželjele u svom ormaru, riječ je o limitiranoj kolekciji koja više nije dostupna na tržištu.

Life&style Riješi kviz i otkrit ćemo ti kakva si na plaži! Možda se iznenadiš!

Posjeti Miss7.24sata.hr