Nova Reserved 'The Office Edit' kolekcija donosi savršen komplet za povratak na posao

Reserved Foto: Reserved
Vidi originalni članak

Dok se polako i pomalo nevoljko pripremamo za vraćanje u ured, savršena odjevna kombinacija nam može olakšati, ali i uljepšati ovaj trenutak. Nova kolekcija iz Reserveda "The Office Edit" nudi elegantne, ali i praktične odjevne komade koji izgledaju divno, a k tome su i udobni - za one koji žele malo nadograditi postojeću garderobu. Ova kolekcija uključuje razne svestrane komade, a nama su za oko zapele jedne hlače i prsluk za odijelo, uz koje možemo izgledati sređeno, osjećati se odlično i ugodno tijekom radnog dana.

Moda Od glave do pete roza kombinacija sa špice: zgodna brineta nije se odrekla barbiecore trenda

Hlače širokih nogavica s prugicama

Hlače širokih nogavica s prugicama, postale su nezaobilazan dio svačije garderobe. Dostupne u veličinama od XS do XL, ove su hlače dizajnirane u sofisticiranoj sivoj boji s tankim bijelim prugama, savršene za uredski look. Po cijeni od 29,99 eura one nude izvrsnu vrijednost za novac.

Ove hlače imaju rastezljiv umetak na leđima, koji osigurava udobno pristajanje tijekom dana. Kopčanje patentnim zatvaračem i gumbom, zajedno s dva bočna džepa, dodaju funkcionalnost bez kompromisa u stilu. Izrađene od 94 % poliesterskih vlakana i 6 % viskoze, ove se hlače lako održavaju. Mogu se prati na maksimalnoj temperaturi od 30 °C, međutim, ne smiju se izbjeljivati, sušiti u sušilici ili koristiti para prilikom glačanja.

Moda Uskoro dolazi vrijeme sakoa: ova 4 modela najesen će biti 'in', a ova 4 'out'

Oversized prsluk od odijela kao savršena nadopuna hlačama

Prsluk iz kolekcije "The Office Edit" omogućuje nam kreiranje šik, slojevitog looka. Dostupan je u veličinama od XS do L, a cijena mu je 35,99 eura. Ovaj je prsluk također siv s tankim bijelim prugama, što stvara savršen komplet u kombinaciji s hlačama.

Prsluk ima široke izdužene revere i V-izrez, kopča se gumbima i ima tri džepa na prednjoj strani, spajajući stil i praktičnost. Izrađen od 100 % poliesterskih vlakana, prsluk zahtijeva profesionalno kemijsko čišćenje uz pažljivu proceduru. Ne smije se prati u perilici rublja, izbjeljivati, sušiti u sušilici ili glačati - samo tako ćeš osigurati da tvoj prsluk zadrži lijep izgled.

Moda Obožavaš roza boju? Uvijek nosiš crno? Evo što boja odjeće otkriva o tebi

Reservedova kolekcija "The Office Edit" savršena je za one koji žele osvježiti svoju garderobu elegantnim, udobnim i praktičnim komadima. Ove ženske hlače i prsluk zajedno čine elegantan, skladan look koji je profesionalan i moderan.

Moda Boho estetika vraća se na velika vrata: trgovine su pune boho komada, a mi smo izdvojili 10 najboljih

Posjeti Miss7.24sata.hr