Nova Mango kolekcija je na rasprodaji - i to čak do 50 posto!

Miss7/PR
Vidi originalni članak
  • Mango rasprodaja traje do 31. ožujka
  • Sniženi su komadi iz nove kolekcije, a mi smo izdvojili atraktivne ponude

Popularni high street brend Mango jutros je objavio da počinje mid-season rasprodaja, a na popustu do 50 posto našli su se komadi iz nove kolekcije. Odlučili smo izdvojiti nekoliko komada koji su se odmah uselili na našu listu želja!

Moda 7 ključnih komada ako imaš 40+ u kojima ćeš dobro izgledati, a stil je zagarantiran

Kaputi: jer ni jedan nije viška

Iako je zima pri kraju, svjesni smo da će nam dobar kaputić trebati još neko vrijeme. Posebno prikladan čini nam se prekrasni, ružičasti kaput s upečatljivim crnim gumbima. On je izrađen od djevičanske vune, a sa 799,90 snižen je na sasvim prihvatljivih 549,90 kn. Mogao bi biti odličan ulov!  Za one koje su kapute već pospremile, a žele se polako pripremiti za modnu jesen, oduševio nas je tamnocrveni kaputić s remenom. Ovaj apsolutni klasik baš nikada neće izaći iz mode, a s čak tisuću kuna snižen je na 699,90 kn.

Haljine: za lepršavo proljeće 

Za modno proljeće definitivno nam treba nekoliko dobrih haljina. Kako vidimo u Mangu, točkice su opet u modi, a nas je osvojila midi žuta haljina s krupnim točkicama. Vrišti proljeće, a jednako je prikladna za privatne i poslovne prilike.  Osim toga, jako nas je privukla i haljina s uzorkom riblje kosti koja je blago stisnuta u struku pa će lijepo pristajati gotovo svakom obliku tijela. Cijena modela trenutno je 249,90 kn i definitivno se isplati investirati. 

Modni trendovi Ova prolaznica zna kako u klasičnoj kombinaciji izgledati turbo seksi

Košulje: elegantne i seksi

Jednom kada napustimo džempere i vestice, definitivno ćemo zatrebati pokoju basic košulju. U Mangu je dostupno pregršt takvih modela i dostupni su već od 129,90 kn. Osim klasičnih bijelih i crnih modela, popularni su sivi i bež modeli koji su veoma zahvalni za kombiniranje. U konačnici, jako nam se svidio i lepršavi pastelno ružičasti model koji bi mogao biti jedan od omiljenih komada tvoje proljetne garderobe. Ova fina košuljica snižena je s 349,90 kn na 199,90 kn. 

Topovi: živjele boje!

Osim košuljica, na aktualnoj rasprodaji možeš uloviti odlične satenske topove koje ćeš obožavati ovog ljeta. Dostupni su u raznim bojama i oblicima, a cijena im je 99,90 kn. 

Hlače: jednobojne ili animal? 

Iako u trenutnom sniženju nema suknjica, ponuda hlača je odlična. Ako tražiš varijantu koja će podignuti tvoju garderobu, odaberi hlače s leopard uzorkom. Ako želiš nadopuniti kolekciju basic komada, definitivno možeš pronaći odlična ''poslovne'' hlače ravnog kroja. Vrlo posebne su i hlače od neobrađene vune koje su zvonolikog oblika i moramo priznati da ih definitivno želimo isprobati. Nadalje, u ponudi se nalaze i samtane hlače koje su toliko lijepe da bismo samo zbog njih prigrlili taj trend.

Beauty Znanstveno je dokazano: izlazak s frendicama dvaput tjedno jako utječe na tvoje zdravlje. Evo zbog čega!

Torbice: klasika

Na aktualnim popustima definitivno možeš pronaći i nekoliko odličnih torbica. U ponudi su sjajni klasični komadi koje ćeš obožavati i u dnevnim i večernjim prilikama, a za sve one koje želi ispratiti trendove - tu su i modeli s uzorkom. Nas je, primjerice, oduševila crna torbica s metalnom ručkom koja je s 299,90 snižena na 169,90 kn.

Cipele: od zime do ljeta

I tvoj ormarić s cipelama, priznaj si, treba proljetno osvježenje. Ako si ljubiteljica salonki, oduševit će te da je kožni model s leopard uzorkom snižen na 249,90 kn. Osim toga, modeli s otvorenom petom vruć su trend pa nas raduju crne cipele s otvorenom petom i remenom oko gležnja također snižene na 249,90 kn.

Popusti u Mangu traju sve do 31.ožujka, ali sigurni smo da već i sama znaš da najbolji komadi odmah nestaju s virtualnih polica. Dakle, požuri se! Želimo ti dobar ulov! 

Posjeti Miss7.24sata.hr