Nova godina, nova torba - 5 modela torbi koje vrijedi isprobati u 2023.

Instagram @handinfire
Vidi originalni članak
  • Stiže nam nova godina, a s njom i prilika za kupnju nove torbice
  • Klasični modeli koji nikad ne izlaze iz mode uvijek su dobra investicija jer možemo biti sigurne da će uvijek biti u trendu
  • Novu torbu možemo birati i ovisno o tome kakav nam model nedostaje u našoj kolekciji te ju tako upotpuniti!

S novom godinom kreće i obnova garderobe, bar djelomično. Najlakše je krenuti od modnih dodataka, posebno torbica, kojih nam nikad nije dovoljno, a danas izdvajamo pet trendova u torbama u koje se isplati uložiti u 2023. 

 

U 2023. možemo očekivati mješavinu klasičnih modela, vrećastih za svaki dan, ali i svjetlucavih party modela među kojima će svatko pronaći torbu po svojem ukusu!

U nastavku donosimo statement torbe čiji će bezvremenski dizajni uvijek biti u trendu.

Chic poslovne torbe

Elegantna i prostrana, ovakva torba savršen je dodatak za svakodnevne odlaske na posao, a uvijek se možemo odlučiti za manju ili veću veličinu ovakvog modela torbe, ovisno o potrebama. 

Boho torbe

Ovaj trend već je dosta popularan, a nastavit će se i sljedeće godine. Velike boho torbe u koje stane baš sve, odličan su izbor za svaki dan. 

Srebrne torbe

Torba kao stvorena za party, lako će se uklopiti u svaki svečani styling, a možemo ju iskombinirati i u dnevnim izdanjima. 

Torbe s metalnim detaljima

Veliki brendovi poput Miu Miu, Diesel i Gucci već imaju predivne modele koje krase upečatljivi metalni detalji, koji će svakom stylingu u koje ih dodamo dati cool look. 

Klasične vintage torbe

S vintage klasičnim modelom nikako ne možemo pogriješiti jer nikad neće izaći iz mode, a predivno očuvani komadi mogu se pronaći na brojnim platformama za preprodaju rabljene odjeće, obuće i modnih dodataka. 

Moda Eko dizajn: Stella McCartney S-Wave torba napravljena je od kože dobivene od grožđa!
 

Posjeti Miss7.24sata.hr