Ni crvene ni crne: zabljesnule su nas balerinke u novoj trendy boji pa donosimo 9 efektnih modela

Instagram @averieelissa Foto: Instagram @averieelissa, srebrne balerinke
Vidi originalni članak
  • Metalik finiš, kako u zlatnoj, a posebno u srebrnoj boji, jedna je od vodećih opcija kad je riječ o trendovima cipela ove godine
  • Srebrna opcija izrazito je popularna, kako na cipelama visokih potpetica, tako i na chic balerinkama
  • Boja koja odmah privlači pozornost pronašla je svoje mjesto i u high street i u dizajnerskim modelima

Još jedan trend u boji cipela, koji je na modnoj sceni popularan već neko vrijeme, a pogotovo kad outfitu želimo dodati statement par cipela, u ovoj ćemo godini nositi i u modelima balerinki

Ove ravne cipele većinom biramo u nekoj od neutralnih boja, poput crne ili bež, kako bi se što lakše uklopio u naš look, no s ovom bojom balerinki metalik finiša teško ćemo proći nezamijećeno. 

Iako naizgled komplicirane za kombiniranje, srebrne balerinke zapravo su mnogo nosivije nego što izgledaju. Srebrna boja balerinki savršen je izbor za uvod u proljetne dane, a svjetlucavim metalik finišem podići će modnu kombinaciju, posebno ako ih uklopimo u monokromatski look u tamnoj nijansi, spojimo s neutralnim i nježnijim bojama ili traper komadima.

Moda Nataša Janjić u casual stylingu nosi Zarine srebrne cipele nalik Balenciaginima

Uz srebrni model balerinki, ovu boju, koju većina nas ne nosi na dnevnoj bazi, bez problema ćemo dodati svakodnevnim outfitima i dati im posebnu dimenziju, bez uključivanja drugih jarkih nijansi boja.

Za one koji su u potrazi za osvježenjem proljetne kolekcije cipela, srebrne balerinke izvrsna su opcija koja je spoj udobnosti i chica, a u dizajnerskim i high street opcijama dolaze u raznim modelima, od klasičnih kožnih s tek decentnim dodatkom mašnice, do mrežastih ili s dodacima remenčića!

Moda Sjećate li se 'bebika'? Zara u ponudi ima neodoljiv model kojem djevojčica u nama ne može odoljeti

Posjeti Miss7.24sata.hr