Ne voliš štikle? Ova 3 modela elegantnih ravnih cipela mogu ih zamijeniti!

Instagram @haileybieber
Vidi originalni članak
  • Ravne cipele ravnopravna su zamjena onima na petu
  • Osim što su udobne i praktične, mogu izgledati i profinjeno
  • Izdvojile smo različite modele iz high street dućana

Uvijek je tako teško odoljeti cipelama s visokim potpeticama, ali vjerujemo da ćeš se složiti s nama kako znaju biti jako neudobne. Upravo zbog toga pronašle smo ravnopravnu zamjenu visokim potpeticama - ravne cipele. Izdvojile smo modele koji su se smjestili između udobnosti i elegancije i uz koje ti dan može proći bez bolova u nogama. 

Moda 7 neodoljivih trendova cipela koji će vladati ovom godinom

Ravne cipele postale su naš favorit za proljeće jer su istovremeno jako praktične, ali i elegantne. Odlično se uklapaju u ležerne i poslovne kombinacije, a neki modeli idealno nadopunjuju i večernje outfite
 

Popularni high street brendovi imaju pregršt različitih modela ravnih cipela u proljetnim kolekcijama - od najjednostavnijih klasičnih modela do onih upečatljivih boja i uzoraka. Bilo da više preferiraš balerinke, mokasinke ili možda oksfordice, sigurne smo kako ćeš u (udobnim) ravnim cipelama poželjeti provesti cijelu nadolazeću sezonu. 

Izdvojile smo nekoliko modela iz dućana:

Oksfordice

Ako si velika ljubiteljica tenisica, a ipak tražiš malo elegantniju varijantu, oksfordice su pravi izbor za tebe. Sam naziv upućuje na to da su prepoznatljiva obuća za studente i školarce, no ove cipele postale su sve, samo ne štreberske. Osim što su jako cool, oksfordice su najbolji izbor za ovo prijelazno razdoblje. Bez obzira na to što su u muškom stilu, dobro izgledaju u romantičnim, ležernim, večernjim i poslovnim kombinacijama. 

 

S lijeva na desno (gore): lakirane cipele (Mango Outlet - 129,90 kn), cipele s metalnim detaljima (Pull&Bear - 129,90 kn); s lijeva na desno (dolje): lakirane cipele s platformom (Bershka - 229,90 kn), bordo lakirane cipele (Pull&Bear - 129,90 kn)

Moda Melania Trump potvrdila da ove cipele nikad neće izaći iz mode

Balerinke

Na modnoj sceni ponovno nastupaju i balerinke, za koje se usuđujemo reći da su bezvremenski trend. Kada su balerinke u pitanju, sigurne smo da postoje djevojke i žene koje ih nikako ne vole i one koje ih obožavaju. U kojoj god da si skupini, jedno je sigurno - svaka nova kolekcija balerinki izgleda sve bolje i primamljivije. Najveći hit ovoga proljeća svakako će biti one s otvorenom petom, ali za njima neće zaostajati ni one s animal printom, kao ni klasični modeli. 

S lijeva na desno (gore): balerinke od antilop kože (Zara - 299,90 kn), kožne balerinke s otvorenom petom (Zara - 299,90 kn); s lijeva na desno (dolje): balerinke s otvorenom petom (Bershka - 169,90 kn), balerinke animal printa (Pull&Bear - 199,90 kn) 

Moda Sviđao ti se ili ne, ovaj model cipela u svim je proljetnim kolekcijama

Mokasinke

Mokasinke su klasik koji se, (ako se nas pita) potpuno opravdano, iznova vraća iz sezone u sezonu. Isprva su se nosile uz stroge poslovne kombinacije, a u posljednje vrijeme postale su sastavni dio svakodnevnih outfita među fashionisticama. Mogu se nositi u kombinaciji s hlačama, suknjama i haljinama. Drugim riječima, savršeno se uklapaju u gotovo svaki stajling

S lijeva na desno (gore): kožne mokasinke sa zakovicama (Zara - 449,90 kn). lakirane mokasinke (Pull&Bear - 129,90 kn); s lijeva na desno (dolje): mokasinke od brušene kože (Mango Outlet - 249,90 kn), mokasinke animal printa (Mango - 349,90 kn)

Posjeti Miss7.24sata.hr