Najljepši lookovi s dodjele Zlatnih globusa 2024.: 15 haljina koje obaraju s nogu

Profimedia Foto: Profimedia, Rosamund Pike
Vidi originalni članak
  • Zlatni globusi započeli su ovogodišnju sezonu dodjela nagrada u stilu, s glamuroznim modnim odabirima slavnih zvijezda na crvenom tepihu
  • 81. dodjela Zlatnih globusa po redu u Beverly Hiltonu skupila je mnoštvo lookova s modnih pista, ali i onih arhivskih
  • Jennifer Aniston, Dua Lipa i Margot Robbie samo su neke od zvijezda koje su nas oduševile svojom pojavom na dodjeli

Sezona dodjele nagrada i službeno je počela sinoćnjom dodjelom Zlatnih globusa u Beverly Hiltonu u Los Angelesu, a 81. ceremonija Zlatnih globusa zasigurno je i najava glamuroznih modnih izdanja koja možemo očekivati od najvećih hollywoodskih zvijezda i na drugim crvenim tepisima.

Predivne kreacije slavnih modnih kuća poput Schiaparellija, Guccija i Prade osvanule su na brojnim glumicama koje su se pojavile na ovogodišnjim Zlatnim globusima, a mi smo izdvojile one najbolje!

Rosamund Pike

Iako je lik Rosamund Pike u filmu 'Saltburn', nosio nekoliko Valentino dizajna, glumica se za jučerašnji crveni tepih Zlatnih globusa ipak odlučila za look s potpisom Diora i to iz kolekcije za jesen/zimu 2019. Upečatljiv dodatak crnoj čipkastoj haljini bio je i ukras za glavu s čipkastim velom koji joj je djelomično prekrivao lice.

Brie Larson 

Brie Larson bila je utjelovljenje bezvremenske elegancije u lavanda ljubičastoj Prada haljini u stilu 1950-ih, sa srcolikim izrezom. Haljina koja je dio kolekcije brenda za jesen 2023. bila je kombinirana i s Prada cipelama s visokim potpeticama.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez na dodjelu je stigla kao pratnja suprugu Benu Afflecku, no svakako je privikla pozornost svojom nježno ružičastom Nicole + Felicia Couture haljinom s voluminoznim ukrasnim rozetama kao rukavima te Maison Boucheron nakitom.

Florence Pugh

Florence Pugh još jednom je zasjala u prozirnoj haljini, koje su sad već njezin zaštitni znak, ovog puta u crvenoj boji i s potpisom Valentina te uz dijamantni Tiffany & Co. nakit.

Dua Lipa 

Dua Lipa za ovogodišnje Zlatne globuse odabrala je Schiaparelli haljinu, šivanu po mjeri, s istaknutim zlatnim kostima na crnom baršunu. Haljina je kombinirana s arhivskom choker ogrlicom iz 1962. iz kolekcije Tiffany & Co.

Jennifer Aniston 

Jennifer Aniston odabrala je provjerenu formulu za crveni tepih, klasičnom crnom haljinom bez naramenica s Dolce & Gabbana potpisom, a pažnju je privukla i njena nova frizura, koja je sve podsjetila na njenu kultnu frizuru 'Rachel', nazvanu po njenom liku iz serije 'Prijatelji'.

Julia Garner 

Prezenterica na dodjeli, Julia Garner zablistala je na crvenom tepihu u svjetlucavoj Gucci srebrnoj haljini prekrivenoj šljokicama s dubokim izrezom.

Margot Robbie

Glumica je i za ovaj crveni tepih odabrala look u Barbie stilu, s Giorgio Armani Privé šljokičastom haljinom u jarko ružičastoj boji te uz dodatak lepršave boe i Lorraine Schwartz nakit.

Emma Stone

Dobitnica Zlatnog globusa za najbolju glumicu u komediji ili mjuziklu, za svoju ulogu u filmu 'Poor Things', Emma Stone crvenim tepihom Zlatnih globusa prošetala je u predivnoj Louis Vuitton haljini s našivenim šljokičastim cvjetnim motivom te dubokim V izrezom.

Moda Jennifer Lopez jedan od najvećih trendova ove godine primijenila je u ovom blagdanskom outfitu

Natalie Portman 

Natalie Portman također je nosila šljokičasto izdanje, no iz kolekcije Dior Haute Couture, s motivom izvezenog mikro cvijeća i drugih detalja, koje je za Dior u kolekciji za jesen 2012. dizajnirao Raf Simmons.

Greta Lee 

Look Grete Lee u nježnoj kremastoj boji bio je jedan od najzamjećenijih na dodjeli, a haljina brenda Loewe na stražnjoj je strani imala i zanimljiv detalj čvora na otvorenim leđima.

Elizabeth Olsen

Elizabeth Olsen odabrala je Vivienne Westwood Couture haljinu s korzetom, a haljini u svijetloj nijansi dodala je Reza nakit te crveni ruž na usnama.

Carey Mulligan 

Crna haljina Carey Mulligan, koju potpisuje Schiaparelli, arhivski je look brenda iz 1949., kojim je bila inspirirana i nedavna 'lobster' haljina iz couture showa brenda.

Taylor Swift 

Taylor Swift doslovno je zablistala na ovogodišnjim Zlatnim globusima u zelenoj svjetlucavoj Gucci haljini te De Beers dijamantnim nakitom!

Angela Bassett

Prošlogodišnja dobitnica Zlatnog globusa, Angela Bassett na crvenom tepihu pojavila se u glamuroznoj Dolce & Gabbana haljini od crnog baršuna, a look je upotpunila crvenim visećim naušnicama.

Life&style Adele, Salma Hayek, Courtney Cox... 8 zvijezda koje tvrde da su živjele u kući s duhom

Posjeti Miss7.24sata.hr