Najljepša pletena torbica: ovom clutchu u dvije boje je teško odoljeti

Mango outlet Mango
Vidi originalni članak

Voljeli ili ne previše cekere, standardni postav ljetne ponude torbica, ove su godine u ponudi i brojni drugi modeli torbi od slame, rafije i drugih prirodnih vlakana - ili onih koja ih imitiraju. Nevjerojatno raznolik broj oblika može se pronaći u trgovinama pa tako to više nisu samo velike torbe u koje stane sve za plažu nego i minitorbice, kovčežići, torbice za preko tijela... U moru onih koje ponajprije spaja sličan materijal, izdvojila se jedna...

Točnije, dvije torbice. Mangov model dolazi u dvije boje, smeđoj i zelenoj, a model iskače zbog oblika. Ručna torbica odnosno clutch stvarno nije čest oblik za torbu od prirodnog materijala poput špage ili rafije, no ovaj je spoj vrlo zanimljiva kombinacija. Elegantno i ležerno u isto vrijeme.

Moda Loewe ima najpoželjniju torbu sezone od prirodnih materijala koju već obožavaju brojne trendseterice

Metrijal je zapravo papir od slame, torbica ima pamučnu podstavu, i skidivi lanac za nošenje preko ramena, ako želimo drukčiji stil i slobodne ruke. Cijena je 49,99 eura. No, to nije sve!

Naime, moramo reći da španjolski brend ove godine ima izvrsnu ponudu pletenih torbica, a u igri su najrazličitiji, manje očekivani mode modeli od cekera, vrećastih i bucket torbi. Na primjer, torbica na preklop u crnoj i boji duhana ili okrugla torba od prirodnih vlakana, također u te dvije boje i po istoj cijeni od 49,99 eura.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MANGO (@mango)

Ova torba iz Manga vrlo je slična prepoznatljivom Celine Triomphe modelu

Ipak, ovaj clutch nam je najviše u srcu...

 

Posjeti Miss7.24sata.hr