MTV nagrade obilježila kreacija Juraja Zigmana koju je nosila poznata američka pjevačica

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Sinoć su održana dodjela MTV nagrada za najbolje videe u Prudential Centeru u Newarku u New Jerseyju
  • Modni izričaj bio je zaista šarolik, od srebrnih kreacija do klasičnih malih crnih haljina
  • Posebnu pažnju plijenila je pjevačica Chloe u haljini s potpisom hrvatskog dizajnera, Juraja Zigmana

MTV Video Music Awards 2022. ponovno je okupio najveća imena glazbene industrije u nedjelju navečer u Prudential Centeru u Newarku u New Jerseyju. Od glazbe preko mode, najviše pažnje su plijenile Taylor Swift, koja je blistala u raskošnoj srebrnoj haljini Oscar de la Renta i Chloe Bailey koja je oduševila u kreaciji s potpisom Juraja Zigmana!

Chloe Bailey

Mlada pjevačica koju na društvenim mrežama prati više od pet milijuna ljudi odabrala je za veliku večer hrvatski dizajn!  Specifičan Zigmanov stil prenesen je na srebrnu haljinu koja ima prozirne detalje na sredini i statement dekolte u obliku srca koji je dodatno naglašen Zigmanovim zaštitnim znakom, korzetom. Haljina do poda također je imala prorez do bedra koji je pokazao zategnute noge i bedra pjevačice. Cjelokupni look je uskladila s minimalnim, otmjenim nakitom, Just Desi naušnicama i H. Crowne narukvicama te kosom zalizanom u konjskom repu, a točka na i su bile odlične srebrne Jimmy Choo sandale.

Lizzo

Pjevačica Lizzo je na crveni tepih stigla odjevena u lepršavu tamnoplavu haljinu. Dramatični komad, koji dolazi iz modne kolekcije Jeana Paula Gaultiera za proljeće/ljeto 2022., sadržavao je dekolte s otvorenim ramenima i slapove tkanine koja se prelijevala i obavijala figuru. Lizzo je upotpunila dramatičan look s odgovarajućim prozirnim opernim rukavicama i zlatnim nakitom, koji je uključivao višestruke naušnice, kao i manšetu koja je ukrašavala njezine zeleno obojene usne.

Taylor Swift

Taylor je izazvala posebnu pozornost u haljini s potpisom Oscar de la Renta i nakitom Lorraine Schwartz. Pjevačica je bila prava pojava u svjetlucavoj srebrnoj minihaljini, odgovarajućim štiklama s remenčićima i nakitom Lorraine Schwartz. Blistava haljina Oscara de la Rente djelovala je kao da je sastavljena od slojeva svjetlucavih srebrnih lančića, optočenih prozirnim draguljima i biserima. Lanci u predjelu grudi i suknje bili su naslagani preko gole tkanine, dok je središnji dio haljine otkrivao Swiftin goli torzo. Dugi nizovi dragulja padali su niz gola leđa, a nakit je upotpunio glamurozan look. Taylor je odabrala naušnice sa šiljastim dijamantima u obliku kruške koje su savršeno nadopunjavale ovaj glamurozan, bezvremenski beauty look. Kosa je bila skupljena u punđu sa šiškama razdijeljenim po sredini, a make up je bio već prepoznatljiv s tušem izvučenim u cat eye i crvenim ružem na usnama.

Life&style Taylor Swift zamalo je glumila u 'Sumrak Sagi', redatelj ju je odbio zbog samo jednog razloga

Bebe Rexha

Pjevačica se odlučila za opciju male crne haljine u viziji Vivienne Westwood. Elegantni kroj sadržavao je duboki dekolte s okruglim drapiranim rukavima spuštenih ramena, vezanim u sredini kako bi podsjećali na stegnutu mašnu. Posebnost materijala čini svilenkasti prugasti uzorak, kao i drapirani donji dio koji je stvorio romantični štih. Prorez do bedra, kao i svjetlucavi dijamantni prstenovi, četvrtaste naušnice i dvije decentnije ogrlice upotpunili su čitavu kombinaciju!

Lil Nas X

Ne možemo ne spomenuti repera Lil Nasa koji je još jednom oduševio svojim eksperimentiranjem s modom. Lil Nas je preskočio košulju za svoju šetnju niz crveni tepih te se odlučio za par svjetlucavih crnih hlača i pozlaćenu suknju s kavezom od perja i odgovarajući unikatni ukras za glavu koji je izradio dizajner Harris Reed.

Maneskin

Talijanska glazbena senzacija na crveni tepih je došla u pravom rokerskom izdanju s potpisom modne kuće Gucci. Dominantna crna boja, detalji u vidu šljokica i štrasa te provokativni detalji pokazali su kako ova grupa ne samo da svira rock and roll nego ga i živi! Izrezane hlače pjevača Damiana i top basistice Victorije koji otkriva dio grudi rezultirali su i cenzurom u prijenosu njihovog nastupa.

Moda Komadi koji izgledaju skupo, ali cijene im nisu? U H&M-u smo pronašli idealne za ovu jesen

Posjeti Miss7.24sata.hr