Modni peteroboj: Koja je od prolaznica najbolje iskombinirala bijele tenisice? Otkrij nam u anketi

Pixsell/Sanjin Strukic
Vidi originalni članak
  • Pred tobom je novi zadatak! Ovoga puta trebaš nam otkriti koja je prolaznica najbolje u svoj stajling ukomponirala bijele tenisice
  • Točnog odgovora nema, želimo samo čuti tvoje mišljene! A svoj glas možeš dati u anketi koja se nalazi na kraju članka
  • Za mnoge dame je proljetna garderoba nezamisliva bez para bijelih tenisica. Možeš ih kombinirati na različite načine, a pogledaj kako je to učinilo ovih pet prolaznica

Bijele tenisice kraljice su proljeća! Obožavamo ih zbog njihove praktičnosti i činjenice da ih je vrlo lako kombinirati s različitim modnim komadima. Ovoga puta smo odlučile pogledati kako su to učinile prolaznice na domaćim ulicama. Koja je po tebi odabrala najbolju kombinaciju? Otkrij nam u anketi koja se nalazi na kraju teksta.

Life&style 6 savjeta uz koje će tvoje omiljene tenisice ostati čiste i što dulje kao nove

1. Urbani đir

Mlada prolaznica koju smo uočili na zagrebačkim ulicama odlučila je svoj par bijelih tenisica spojiti s crnim trapericama 'mom' kroja i narančastom hudicom, odnosno sportskom majicom s kapuljačom. Ovaj mladenački urbani stajling upotpunila je zanimljivom crnom jaknom s podesivim rukavima, zahvaljujući kojima se doima poput moderne pelerine.

Modnu kombinaciju je nadopunila jednostavnim, ali efektnim modnim dodatcima - sunčanim naočalama i prozirnom ručnom torbicom.

Dvije su prolaznice svoje ultramoderne modne kombinacije upotpunile dizajnerskim torbicama

 

2. Omiljena kombinacija sa suknjom

Bijele tenisice su jedan od modela obuće koji vrlo rado nosimo uz duže suknje, a jedan takav primjer pokazala nam je i prolaznica koju smo uočili na splitskim ulicama. Plisiranu suknju bež nijanse kombinirala je s bazičnom bijelom majicom i kratkom traper jaknom. Stajling je upotpunila modnim dodatcima s istaknutim zlatnim elementima. P.S Ovdje možeš otkriti najbolje modele cipela za svaku dužinu suknje.

3. Iskidani traper is not dead

Našoj tezi o tome kako se hlače s prorezima vračaju na velika vrata modnog svijeta u prilog ide i fotografija prolaznice koju smo zamijetili u šetnji središtem Zagreba. Ona je bijele tenisice odlučila spojiti upravo s ovim traženim modnim komadom, a pridodala im je i dva komada u bijelim nijansama - dolčevitu i dugački kaput.

Narančasti prsluk i sunčane naočale s plavim staklima razigrale su ovu koloristički mahom monotonu kombinaciju. A da ništa nije prepušteno slučaju pokazuje nam i to da se crna torbica izvrsno slaže s naglašenim potplatom tenisica.

Tri su prolaznice hrabro pokazale koljena i dokazale da ovaj modni komad nije mrtav

4. Elegantne hlače i natkošulja?

Kada smo kod megapopularnih odjevnih komada, onda svakako vrijedi spomenuti i stajling mlade Zadranke. Ona je bijele tenisice spojila uz elegantne crne hlače, plavu košulju i dužu kariranu natkošulju. Upravo su natkošulje odjevni predmeti iz zimskih kolekcija koji su uspješno dočekali i proljetne mjesece. Štoviše, popularnije su no ikad!

5. Poslovna elegancija

Ovu fotografija dobro je poznata našim vjernim čitateljicama. Naime, koristili smo je ikada smo pisali o popularnosti određenog modela Louis Vuitton torbe na zagrebačkoj 'špici'. Ipak, ovoga puta ćemo se osvrnuti na prolaznicu koja je bijele tenisice uklopila u elegantno poslovno izdanje. Koloristički neutralan temeljen na spoju poslovnih hlača, bijele košulje, dugačkog mantil kaputa i kožnih tenisica upotpunjen je ženstvenim detaljima poput marame, puderaste torbice i zlatnog nakita.

A sada je red na tebi, reci nam koja te dama osvojila svojim stajlingom?

 

 

 

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr