Mislimo da je ovo najslađa valentinovska fotka snimljena jučer na gradskim ulicama

Dalibor Urukalović/Pixsell
Vidi originalni članak
  • Naš gradskim je ulicama jučer dominorao valentinovski ugođaj
  • Za oko nam je zapeo par koji dokazuje da ljubav može trajati vječno
  • Usto, ona i on su savršeno modno usklađeni - veliki pljesak za ovaj par

Plišane igračke, cvijeće i slatkiši u vrećici (ili u ruci, kod onih zaboravnih) jučer su bili čest motiv na ulicama hrvatskih gradova. Nismo mogli odoljeti, i u tom blagdanskom duhu poslali smo naše fotografe na teren. Naravno, i njih je uhvatila ljubavna groznica! Jer, tko može ostati imun na Amorove strelice? Izbor je bio težak, no pobijedio je ovaj preslatki par treće dobi snimljen oko Cvjetnog trga.

Ne znamo kuda su krenuli, možda u kino, na večeru ili šetnju Gornjim gradom? Gdje god su na kraju proslavili Dan zaljubljenih, naša srca su osvojili. Vjerujemo da je mišljenje podijelio i popriličan broj prolaznika kojima su zapeli za oko. 

Life&style Kriterij je čudan, ali postoji 6 osobnosti frajera. Koji je tvoj?

Dama u trendi kožnoj avijatičarskoj jakni s bijelim krznenim detaljima, mom jeansu, crvenim cipelicama, s jednom pravom vintage torbom u ruci i još jednim fashion detaljem - scrunchie gumicom na kosi. Gospodin je bio "matchy-matchy" - odabrao je crni kraći kaput, traperice, bijelu dolčevitu, dok je umjesto crvenih cipela odabrao klasične (gle čuda) "timberlandice".

Parfemi Što kaže horoskop, koji parfem najviše odgovara tebi, a koji tvom muškarcu?

Posjeti Miss7.24sata.hr