Minimalan trud, maksimalan učinak: jednostavan outfit obožavaju nositi i Margot Robbie i Hailey Bieber

Profimedia / @salmahayek Instagram Margot Robbie
Vidi originalni članak
  • Opuštene odjevne kombinacije koje su jednostavne za sklopiti često najbolje funkcioniraju, a ponekad ih vole nositi i slavne holivudske zvijezde
  • Često modna inspiracija, Hailey Bieber i Margot Robbie još jednom su pokazale kako i najjednostavniji outfit može izgledati cool i stylish
  • Tajna njihovih odličnih outfita krije se u spajanju oversize silueta blejzera i traperica

Minimalan trud, a maksimalan učinak najbolja je i najpoželjnija formula koju želimo slijediti kod užurbanog jutarnjeg spremanja ili kad jednostavno ne želimo previše razmišljati o tome što ćemo odjenuti. Iako smo sigurni kako modne trendseterice pomno razmišljaju o svakom svojem outfitu, ponekad i one slijede ovu jednostavnu formulu koju je i lako rekreirati.

Sve što je potrebno za postizanje ovakvog looka, koji obožavaju i slavne zvijezde poput Margot Robbie i Hailey Bieber su tri odjevna elementa: oversize sako, običan T-shirt i par traperica. Ne može biti jednostavnije, a sve ove predmete u nekoj verziji svi imamo u svojim ormarima.

Prije samo nekoliko dana Margot Robbie viđena je upravo u ovakvom kombinaciji, koja je oduševila mnoge. Oversize sako s tankim prugama boxy kroja, široke svijetle traperice, bijela majica okruglog ovratnika odlično su spojeni u jednostavan, ali sređen look, koji je upotpunjen zelenom Bottega Veneta Cassette torbom, bordo štiklama i zlatnom ogrlicom. 

Moda Kakvo izdanje! Ne možemo se nagledati Margot Robbie u zelenoj Bottega Veneta haljini

Ljubav Hailey Bieber prema oversize blejzerima svima je već poznata, a Hailey ih posebno voli spajati upravo u ovu jednostavnu kombinaciju s trapericama. Hailey je tako ranije ove godine nosila opuštenu kombinaciju smeđe Khaite jakne, koju je kombinirala s trapericama širokih nogavica i niskog struka, crnom torbicom i bijelim Nike Air Force 1 tenisicama.

Iako ova kombinacija može varirati pa ju netko voli nositi uz niske ili visoke pete, čizme ili tenisice te razne modele majci ili košulja ispod sakoa, oversize silueta blejzera i traperica uvijek je prisutna te je odličan odabir za jesenske i zimske chic outfite za hladnije vrijeme.

Osim klasičnog tamnog blejzera i svijetlih traperica, u kombinaciju se mogu uklopiti i sakoi svjetlijih nijansi ili teksturirani sakoi uz primjerice cargo traperice ili  traperice u sivoj ili krem boji!

Beauty Ova kultna krema stvorena je prije 90 godina i čudesno hrani kožu - obožava je i Hailey Bieber

Posjeti Miss7.24sata.hr