Maksi haljine za maksimalan stil! Četiri načina kako nositi najpopularnije haljine ljeta

Instagram@madamvoyage_official
Vidi originalni članak
  • Duljine haljina u modi se mijenjaju, ali maksi vladarice su sinonim ljeta
  • Bilo da blago miluju gležanj ili idu do poda, maksi haljine pružaju elegantan look
  • Uz efektne detalje jednako su nosive za dnevne kao i za večernje kombinacije

Varaju se svi koji misle da su maksi haljine dosadne kada je u pitanju styling jer pokrivaju veći dio tijela i samim time ne daju puno prostora za eksperimentiranje.

Uz nekoliko jednostavnih koraka, maksi haljine se mogu uvijek iznova nositi na nove i uzbudljive načine. Dakle, ako tražiš inspiraciju za maksi lookove ovoga ljeta, donosimo najbolje ideje!

Maksi haljina i nizovi perlica

Jedan način za stiliziranje maksi haljina kako bi bile što uzbudljivije je statement nakit. Ove sezone nisu u pitanju glomazne ogrlice i naušnice, već nizovi perlica na rukama i oko vrata! Kombinacija ogrlica u različitim duljinama koje krase biseri, koralji i šarene perle koje nas podsjećaju na djetinjstvo jednako dobro izgledaju pravi su hit, a u stopu ih prate narukvice te perlice koje krase – gležanj!

S lijeva na desno: Zara (129,90 kn), Mango (349,00 kn), Mohito (259,90 kn)

Maksi haljina i maksi šešir

Šešir glavu čuva, a posebice u vrućim ljetnim danima. Osim što je iznimno funkcionalan komad, šešir omogućava da se lepršave maksi haljine pretvaraju u pravi boho komad s kojim se postiže ležeran, opušten i razigran ljetni look! Veliki obod, prirodni materijali i zemljani tonovi najbolji su odabir koji se slaže sa svim nijansama bojama haljina.

Moda Baš poput Francuskinja! Sedam detalja za idealan ljetni styling

S lijeva na desno: Reserved (159,90 kn), Rip Curl, Zalando (419,00 kn), Pull&Bear (199,90 kn)

Maksi haljina i efektna torbica

Kada temperature pređu 30 stupnjeva, svima nam treba što manje odjeće i stvari koje ćemo nositi sa sobom. Stoga je maksi haljina odličan odabir jer zbog svoje dužine štiti tijelo od sunca, a za podizanje jednostavnosti stylinga, biraj zanimljivu torbu. Pletene torbe i modeli koji podsjećaju na košare apsolutni su hit ovoga ljeta, a sjajno se nadopunjuju s maksi haljinama za svakodnevne damske lookove.

S lijeva na desno: Arket (589,00 kn), Zara (249,90 kn), Mohito (139,90 kn)

Maksi haljina i tenisice

Tko kaže da je ljeto rezervirano samo za sandale? Sportska elegancija nikada nije izgledala bolje nego u kombinaciji s maksi haljinom! Intenzivne boje haljine poput fuksije sjajno se slažu uz smirujuće bež i bijele nijanse platnenih tenisica koje olakšavaju odrađivanje svakodnevnih obaveza uz sjajan chic dojam!

S lijeva na desno: Vans (340,00 kn), Stradivarius (199,90 kn), Prada (1.639,00 kn)

 

Moda Mango ima preslatke torbice s lancem, a boje su prave ljetne!

Posjeti Miss7.24sata.hr