Ljetne kombinacije koje će cure s oblinama OBOŽAVATI

Instagram
Obline su poželjne, lijepe i ženstvene; ali znaju zadati malo glavobolje kada su u pitanju ljetni outfiti. Prema tome, otkrivamo ti nekoliko genijalnih outfita koji su kao stvoreni za djevojke zaobljene građe...
Vidi originalni članak

Zahvaljujući zanosnim oblinama svjetskih ljepotica poput Jennifer Lopez, Beyonce i cijelog klana Kardashian, bokovi i guza su IN! Već neko vrijeme svijetom (i listama!) najpoželjnijih i najseksi žena svijeta vladaju upravo one s prepoznatljivim oblinama. Ako svoje obline smatraš problemom prilikom kombiniranja i biranja ljetnih outfita, u krivu si! Sve što trebaš jest odabrati dobre komade koji naglašavaju sve ono najljepše na tebi. Obline su prekrasne, a ovo su kombinacije kojima ćeš ih najbolje naglasiti.

Haljina na preklop

S razlogom je haljina na preklop kultni komad za koji je slavna Diane Von Furstenberg davno rekla da "ju svaka žena treba imati u ormaru". Kraća ili duža, svejedno je. Pamučna, svilena ili vunena, svejedno je. Ono što je čini posebnom i tako savršenom za cure s oblinama upravo je činjenica da se veže u struku i savršeno pada preko bokova. Helou, ako na Sofiji Vergari ovako dobro izgleda...sve ti je jasno!

H&M smeđi model (260 kuna), crvena Zara haljina (229 kuna), H&M rozi model (370 kuna), Topshop s uzorkom (470 kuna)

Traperice visokog struka + sako

Možda ti se ne čini tako, ali ženama s oblinama najbolje stoji uži kroj traperica, a pogotovo oni visoko strukirani modeli. Traperice cigareta kroja s visokim strukom mogu također izgledati jako elegantno na zaobljenim bokovima! Britanski blogerica Naomi savršeno je pokazala kako kombinirati spomenute traperice, a uz sako i tvoje omiljene cipele - spremna si za akciju!

Topshop traperice (405 kuna), Urban Outfitters bodi (185 kuna), Mango blejzer (549 kuna) i Zara cipele (449 kuna)

ljetna moda Pronađi svoj ljetni trend - po horoskopskom znaku

Mini suknja A-kroja + T-shirt s printom

Na visokim ljetnim vrućinama sve što želimo jest skinuti sve slojeve sa sebe i šetati golih nogu. Jedna idealna casual kombinacija za cure s oblinama svakako jest mini suknja A-kroja (u našem slučaju traper je favorit) te jednostavna majica s printom. Bez sunčanih naočala na ravno nigdje, a cijelu kombinaciju možeš zaokružiti omiljenom torbicom.

H&M traper minica (150 kuna), Topshop t-shirt (150 kuna), Zara sunčane naočale (119 kuna) i Chloe torbica (3.500 kuna)

Bodi + široke hlače

Misliš da široke hlače nisu za obline? Krivo! Cure s oblinama široke bi hlače trebale nositi u kombinaciji s uskom majicom, odnosno bodijem te potpeticama koje će im dodati nekoliko centimetara. 

Zara bodi (119 kuna), H&M hlače (150 kuna), Zara cipele (449 kuna)

BEZ GREŠKE! 3 genijalna komada koji vizualno sužavaju bokove

Pencil suknja + crop top

Ključni komad koji bi svaka djevojka s oblinama trebala imati u svom ormaru je uska suknja, takozvanog pencil kroja. Ako smo nešto naučili od Kim, onda je to upravo činjenica da je pencil suknja najbolja prijateljica svake cure s oblinama. Ove godine, pencil suknja nam se najviše sviđa u kombinaciji s crop topom. 

H&M suknja (185 kuna), Topshop top (99 kuna) i Zara cipele (449 kuna)

Košulja + mini suknja s volanima

Lagana prozirna košulja i najjednostavnija crna minica s volanima idealna je večernja kombinacija za cure s oblinama. Volani odlično naglašavaju obline, a u prozračna košulja taman dovoljno razbija "jednostavnost" crne minice. 

Zara košulja (299 kuna) i H&M suknja (150 kuna)

Posjeti Miss7.24sata.hr