Lejla Filipović nosi predivan kaftan, pronašli smo slične

Instagram @lejla.filipovic Lejla Filipović
Vidi originalni članak
  • Lagani, prozračni i chic, kaftani su nezaobilazni ljetni komad 
  • Predivan šareni model savršen za plažu nosi Lejla Filipović
  • S opuštenim modelima kaftana možeš stvoriti jako trendi styling za plažu, a nakon toga ga s lakoćom pretvoriti u ležeran outfit za šetnju gradom

Kaftan je jedan od ljetnih odjevnih komada koji asocira na opuštenost, a unatrag nekoliko sezona postao je nezaobilazan lepršavi odjevni komad koji ne izostaje u stylish outfitima za plažu. Ugodni i prozračni materijali poput svile, satena i pamuka pojavljuju se u raznim uzorcima i bojama.

Prekrasan šareni model izabrala je i Lejla Filipović, koja je kombinaciju za plažu savršeno složila uz crni bikini i kaftan sa zanimljivim apstraktnim uzorkom u neutralnim nijansama poput žute, smeđe, bež, zelene i tirkizne. Stylish kombinaciju je upotpunila sunčanim naočalama svijetlih stakala te slamnatim šeširom s crnom trakom.

Lejla nosi predivan svileni kaftan brenda Slik and Cashmere Sarajevo

Moda Lanene haljine idealne su za visoke temperature, pronašli smo prekrasne modele

Lagani i efektni kaftani idealan su ljetni odjevni komad

Ubacivanje luksuznih modela kaftana u kombinaciju za plažu odličan je način za podizanje jednostavnog outfita za plažu, a kasnije ga vrlo lako možeš pretvoriti u ležeran look za večernju šetnju ili idealan styling za after party.

Šareni maksi modeli poput ovog koji nosi Lejla Filipović najveći su hit ove ljetne sezone, a mi smo u Zarinoj kolekciji pronašle prekrasne modele među kojima ćeš zasigurno pronaći svog favorita!

s lijeva na desno, sve Zara: 499,90 kn; 299,90 kn; 499,90 kn

s lijeva na desno: 499,90 kn; 499,90 kn; 499,90 kn

Moda Traper šorc hit je i ovo ljeto - ali s jednim detaljem
 

Posjeti Miss7.24sata.hr