Lagane jakne za prijelazno razdoblje: baloner jakne, bomberice, prošivene, shacket... Evo15 modela

Instagram @mariasegarr Foto: Instagram @mariasegarr, lagane jakne za proljeće
Vidi originalni članak
  • Lagana jakna idealan je odabir za prijelazno razdoblje koje je vremenski promjenjivo
  • Uz klasične deblje sakoe, kožne ili traper jakne, imamo i širok izbor jakni drugačijih modela i od raznih drugih materijala koje izgledaju jednako chic
  • Teksturirane, prošivene, kraće verzije balonera i druge pronašle smo u kolekcijama high street brendova te izdvojile 15 modela

Trenutno smo u prijelaznom razdoblju gdje se svakodnevno moramo prilagođavati različitim vremenskim prilikama te u skladu s tim slagati i svoje modne kombinacije kako bismo postigle savršenu ravnotežu stylish izgleda te praktičnosti i udobnosti odjevnih predmeta. 

Prava modna zvijezda prijelaznog razdoblja mogla bi biti lagana jakna, koja je izuzetno koristan komad koji možemo kombinirati na razne načine u slojevitim outfitima. I ove sezone prijelazna jakna dolazi u mnoštvu jako chic verzija, od elegantnih teksturiranih modela i onih od tvida, do više casual prošivenih, bomber i shacket silueta, izbor je doista raznolik!

Prijelazna jakna bit će savršen gornji sloj koji možemo, ovisno o vremenu, uklopiti u outfit s pletenom midi haljinom, romantičnom bluzom s volanima ili pak toplijim puloverom!    

Veliku popularnost imaju i kraće verzije balonera, popularne baloner jakne, koje mogu imati i dodatak pojasa ili pak imati skroz skraćeni kroj. Uz neutralne opcije koje najčešće biramo, prijelaznu jaknu možemo odabrati i u nekoj od svježih pastelnih nijansi, ali i trendy boja poput jarko crvene. 

Uzorci također mogu biti jako efektan odabir, koji će podići svaki naš outfit u koji uklopimo model proljetne jakne za prijelazno razdoblje.

Moda Oduševljeni smo novom ružičastom jaknom iz Zare, izgleda kao komad iz couture kolekcije

Provjerile smo što od laganih jakni nudi high street te izabrale 15 modela!

Moda Pariški chic na zagrebačkim ulicama: Nasmijana prolaznica oduševila nas je jednostavnim i ženstvenim lookom

Posjeti Miss7.24sata.hr