Kombinacija ove prolaznice dokazuje da je klasika uvijek savršen izbor

Pixsell/Emica Elveđi
Vidi originalni članak
  • Klasika je klasika, no pritom nikako ne mora biti "dosadna"
  • Prolaznica za zagrebačke špice lijepo ju je upakirala u nove trendove
  • Bila je jedna od najbolje odjevenih žena koje su to jutro prošetale gradom

Ni jedan ekstravagantan komad, sve klasika, od kaputa do čizama. Ipak, daleko od toga da svaki komad na ovoj prolaznici nije ujedno i trendy - look bismo mogli nazvati novom ili osvježenom klasikom. Dakle, odmah u oči upada prekrasan bež kaput, komad koji se ove zime jako nosi. Na preklop i bez dugmadi koji se veže oko struka širokim pojasom - stvarno bezvremeni, klasičan komad koji je drukčiji, i zanimljivim čine predimenzioniranii reveri.

TRENDOVI Kaputi i jakne koje želimo u svojoj kolekciji ove sezone

Čizme, također klasika: visoke do koljena i vrlo ženstvene, s visokom potpeticom, ni pretankom ni predebelom. Crne boje i seksepilno u špic. Ispod kaputa proviruje haljina (klasične) midi dužine. Moderni twist: riječ je o košulji-haljini koja je vrlo popularna. Materijal? Možda koža? Bio bi to vrhunac. I torbica sa zlatnim lancem ne bježi od trendova: uzorak zmijske kože čini je hot komadom. 

Moda Kožne haljine nove su modne zvijezde sezone: pogledaj kako ih nose ove Splićanke

Od modnih dodataka valja pohvaliti i velike dramatične sunčane naočale i lijepe, arty naušnice. A u ruci, uz telefon i maska za lice. Nadamo se da to neće postati nova klasika...

Posjeti Miss7.24sata.hr