Kolekcija Diane Viljevac odiše luksuzom: haljine i kombinezoni izrađeni su od nježne svile i viskoze

PR Diana Viljevac
Vidi originalni članak
  • Novom kolekcijom za proljeće/ljeto 2023. godine, poznata dizajnerica Diana Viljevac predstavila je još jednom što znači bezvremenski stil
  • Pravu revoluciju u desecima elegantnih haljina i kombinezona pokazala je kroz birane materijale i više od 60 boja u kojima se izrađuju novi modeli
  • Cilj je približiti dragocjene materijale široj publici i počastiti žene dodirom nježne svile i lagane viskoze

Brend Viljevac već je godinama simbol ženstvenosti, a kreativna dizajnerica Diana Viljevac u izradi svojih kreacija uvijek stavlja udobnost na prvo mjesto. Kako bi svoj potpis i stil zadržala i dodatno poboljšala, za ovu kolekciju pripremila je materijale za kojima uzdišu žene diljem svijeta. „Godinama sam se pripremala na iskorak u ponudi materijala s kojima ću raditi, a ove sezone odlučila sam ponuditi čisti luksuz koji će i dalje pratiti moj dizajn. Predstavljam haljine i kombinezone izrađene od svile i viskoze, moći će se izrađivati u 60-ak boja i po mjeri, a sami modeli variraju od vrlo elegantnih večernjih haljina do nešto hrabrijih modela i potpuno neobičnih kratkih haljina i kombinezona”, kaže dizajnerica. 

Moda Answear je obilježio Dan žena kolekcijom 'SISTERHOOD' vlastitog brenda Answear.LAB

Cilj nove kolekcije bio je približiti ove dragocjene materijale široj publici i počastiti žene dodirom nježne svile i lagane viskoze na modelima koji su osmišljeni za posebne prigode.  

Svila je fini materijal koji predstavlja luksuz i eleganciju te je vrlo popularna; osim što svilene haljine imaju posebnu, lepršavu siluetu, ženama je još važnije nositi nešto što brine o zdravlju njihove kože. Međutim, zašto je viskoza materijal koji je talentirana dizajnerica izabrala za novu kolekciju?

 „Odgovor je vrlo jasan. I sama sam zaljubljena u viskozu koja je sušta suprotnost sintetičkim materijalima u kojima koža ne diše, otporna je na bakterije što je čini vrlo jednostavnom za održavanje, a vjerujem da ne postoji niti jedna žena koja ne želi imati barem jedan poseban model, haljinu ili kombinezon, o kojemu ne treba previše razmišljati, a uvijek će izgledati jednako dobro kao prvoga dana.”

Dizajnerica ističe kako se svi popularni modeli iz prošlih kolekcija i dalje izrađuju jer ljepota klasične elegancije ne jenjava, osobito kada žene mogu same birati boje modela te utjecati na dodatne preinake, ali pravo osvježenje na domaćoj modnoj sceni tek stiže, i to u obliku elegancije obojene još neviđenim nijansama na najluksuznijim materijalima.

Novu elegantnu kolekciju za proljeće/ljeto 2023. možeeš pogledati u Dežmanovoj 4 i na web shopu www.dianaviljevac.com, a na sve upite oko mogućnosti izrade modela sa zadovoljstvom će vam odgovoriti putem društvenih mreža.

Moda Basic komade ova je prolaznica uklopila u kombinaciju koja zaslužuje same pohvale

Posjeti Miss7.24sata.hr