Kate Middleton vraća u modu dugo zapostavljeni trend koji se nije svidio svima

Profimedia / @salmahayek Instagram Kate Middleton
Vidi originalni članak
  • Svaka modna kombinacija princeze od Walesa željno se iščekuje, a Kate Middleton nikad ne razočara svojim elegantnim modnim odabirima
  • Na božićnoj misi u Sandringhamu Kate je nosila maslinasto zelenu i čokoladno smeđu kombinaciju
  • Posebno se istaknuo zeleni fedora šešir ukrašen mašnom i perom

Od Kate Middleton uvijek možemo očekivati klasične i bezvremenske modne kombinacije koje odišu elegancijom, u koje ponekad doda i zanimljiv i upečatljiv modni dodatak. Tako se na Božić u crkvi Sandringham, zajedno s ostatkom britanske kraljevske obitelji, princeza od Walesa pojavila u odjevnoj kombinaciji u kojoj je spojila dvije tamne raskošne boje.

Maslinasto zeleni kaputić kombinirala je s Gianvito Rossi visokim tamnosmeđim čizmama od brušene kože te Dents Evelyn rukavicama u istoj boji, a jednake nijanse bila je i njena mala ručna torbica. Ipak, najviše se istaknuo modni dodatak koji je Kate nosila na glavi, točnije model fedora šešira s potpisom Philipa Treacyja, poznatog dizajnera šešira čije modele vole nositi i druge članice britanske kraljevske obitelji. 

Model Oc 833 u tamnozelenoj nijansi uz traku ima i izvezenu mašnu u sličnoj nijansi, a Kate je na mašnu dodala i dugačko pero. Izbor ovakvog šešira mnoge je iznenadio, budući da je Kate na prošlim službenim pojavljivanjima na Božić uvijek birala manje modele šešira. 

Kate je uz šešir kombinirala i viseće pozlaćene Sezane Dina naušnice ukrašene plavim dragim kamenjem. 

Moda Vjenčanica Jenny Packham koju je nosila Kate Middleton ponovno je u prodaji

Inspirirani modelom kojeg je nosila Kate, u nastavku izdvajamo nekoliko sličnih modela koji bi se mogli odlično uklopiti u elegantne zimske stylinge!

Life&style Ovih 8 strogih pravila treba slijediti osoblje princa Williama i princeze Kate

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr