Kaput od trapera i kože jedan je od posebnih komada iz kolekcije Blanca Miró x Reserved

Instagram @blancamiro
Vidi originalni članak
  • Nova kolekcija brenda Reserved i Blance Miró prepuna je cool komada vintage izgleda 
  • Među zanimljivim dizajnima od biranih materijala istaknuo se kaput od trapera s dodacima od prirodne kože
  • Dugi kaput savršen je odjevni komad za građenje stila koji se izdvaja i nikako nije "običan" 

Španjolska influencerica i stilistica Blanca Miró u suradnji s popularnim poljskim high street brendom Reserved, kreirala je posebnu kolekciju koja odiše vintage i boho stilom, po kojem je Miró prepoznatljiva. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by reserved (@reserved)

"Volim vintage, toliko da sam malo i opsjednuta. I ovdje sam mogla stvoriti vintage ormar o kakvom sam oduvijek sanjala", rekla je Bianca Miró o suradnji s Reservedom. "Oživjela sam vintage odjeću kojom sam bila inspirirana i stvorila dizajne koje volim i smatram potrebnima u svakoj garderobi. One koji se mogu iskoristiti u svakoj prilici", objasnila je influencerica.

Moda Krzneni, predimenzioniran i s ogromnim uzorkom - kaput smo snimili na špici i pohitali u Sinsay...

Kolekcija sadrži 37 proizvoda među kojima su kaputi, šareni kompleti, džemperi i sakoi od debljih materijala poput vune, baršuna, glatke i brušene kože, kao i modni dodaci kao što su modeli kapa, cipela i torbi.

Među posebno lijepim komadima vintage izgleda svakako se istaknuo dugačak kaput od trapera s umetcima od prirodne kože. Dugi kaput ravnog kroja izrađen je od tamnog pamučnog trapera s elementima od prirodne kože u crnoj boji, kojom su presvučene i manžete, dok kožni pojas za vezanje oko struke ima kopču od trapera. Kaput sa zanimljivim spojem dva materijala  ima dvoredno kopčanje gumbima, dva džepa i prorez na stražnjem dijelu, a iznutra ga krasi ukrasna izvezena oznaka kolekcije kojoj pripada. 

Kaput je na službenoj stranici brenda Reserved dostupan po cijeni od 1399,90 kuna.

Moda Koža na kožu, na kožu... Dvije prijateljice blistaju u vrtoglavo visokim čizmama i kožnim jaknama

Posjeti Miss7.24sata.hr