Kako Kate Middleton uspijeva da joj se nikada ne nazire donje rublje? Ima dobar trik, nije da ga ne nosi...

Profimedia / @salmahayek Instagram Foto: Profimedia, Kate Middleton
Vidi originalni članak
  • Kate Middleton uvijek izgleda kao oličenje elegancije u javnosti - kako i priliči
  • Pritom je stilski trik koji osigurava da se ne vide naramenice grudnjaka ili rubovi gaćica itekako važan
  • Nećemo iznositi vojvotkinjo prljavo rublje ako otkrijemo kako uspijeva 'sakriti' donje rublje  

Kraljevska stručnjakinja za bonton Myka Meier i osnivačica 'Beaumont Etiquettea', koja se obučavala pod vodstvom člana Kraljičinog kraljevskog kućanstva, napisala je na Instagramu: 'Royal Style Hack Alert' ('Kraljevski trik'). Naravno referira se na uvijek savršen izgled vojvotkinje od Cambridgea, ali ne i samo nje već i ostalih pripadnica kraljevske obitelji. I stvarno, nitko nikada nije vidio da Kate izviruje naramenica grudnjaka ih haljine ili joj se naziru rubovi gaćica ispod suknje. Jer, u njezinom bi slučaju to bilo nečuveno!

Objasnila je: „Donje rublje i grudnjaci smatraju se intimnom odjećom, a za članove kraljevske obitelji jednostavno nije dopušteno izložiti pogledima intimnu odjeću. Zato postoji nekoliko opcija za skrivanje naramenica grudnjaka, a jedna je opcija grudnjak koji je zapravo ušiven u odjeću.“

Life&style Evo tko je glumica koja će glumiti Kate Middleton u šestoj sezoni 'Krune'

“Druga opcija je rublje za oblikovanje bez naramenica, koje je jednodijelno, kopča se na dnu ili ima pričvršćene nogavice.
Može se kupiti u gotovo bilo kojoj boji kože tako da je neprimjetna i da se ne vidi kroz odjeću.“ Potom je podijelila fotografiju rublja bez naramenica bež boje i rekla da je to ključno za besprijekoran izgled.

Kako bi se izbjegla 'zastrašujuća' vidljiva linija gaćica u hlačama ili pripijenoj haljini, Myka je rekla da Kate koristiti bešavne gaćice, donje rublje ili odjeću za oblikovanje. Myka je također otkrila da 'John Lewis' ima liniju odjeće za oblikovanje i da je taj brend poznat kao kraljevski.

Dodala je da i Kate i Meghan Markle imaju lukavi trik kako spriječiti da im se suknje dižu u zrak ako je vjetrovito. „Često nose kombinezone i odjeću koja zapravo povećava statiku pa puno teže nešto poleti. Dakle, imaju donje rublje koje je gotovo poput kombinezona, što je jedna od taktika koja se koristi.“

Priča se da je kraljica koristila utege duž ruba svojih haljina, a oni navodno potječu ne s odjela rublja već s odjela s dodacima za zavjese robne kuće 'Peter Jones'. Hmmm.

Life&style Princ William i Kate Middleton sele se u novu kuću koja ima bogatu, ali i skandaloznu povijest

Posjeti Miss7.24sata.hr