Moda
Kate Middleton

Kate Middleton odala počast kraljici na iznimno elegantan i dostojanstven način

  • Danas se održava posljednji ispraćaj kraljice Elizabete
  • Na sprovodu je Kate Middleton na poseban način odala počast voljenoj kraljici
  • Princeza od Walesa nosila je kraljičinu bisernu ogrlicu i naušnice

Tužan dan odvija se danas na Otoku. Održava se posljednji ispraćaj kraljice Elizabete II., a Kate Middleton se odlučila oprostiti s kraljicom u elegantnom crnom kompletu kada se pridružila starijim članovima kraljevske obitelji kako bi odali počast kraljici u Westminsterskoj opatiji.

U dirljivom odavanju počasti kraljici, princeza od Walesa stigla je na sprovod u potpuno crnoj odjeći s dvostrukim blejzerom i crnim šeširom s mrežastim završetkom. U znak posebne počasti, Kate je nosila ogrlicu s ogrlicom od japanskih bisera koju joj je osobno poklonila pokojna kraljica. U pitanju je troslojni biserni lanac s velikim kamenom u sredini. Princeza je također nosila biserne naušnice, a biseri se nose kao posebna tradicija za kraljevsku obitelj tijekom vremena žalosti.

Na sporvod je došla sa svoje dvoje starije djece, princom Georgeom i princezom Charlotte, koji su također odjeveni po kraljevskom protokolu. Djevojčica nosi crno od glave do pete, dok dječak nosi tamnoplavo dnevno dijelo s crnom kravatom. 

 | Autor: Pixsell Pixsell  | Autor: Pixsell Pixsell  Princeza je nekoliko puta odala počast kraljici svojim izborom odjevnih kombinacija u posljednjih 10 dana. Dana 14. rujna, Kate je posjetila Westminster Hall gdje su kraljičini posmrtni ostaci ležalu, a u svečanosti je princeza nosila kraljičin broš s dijamantnim listovima koji sadrži tri bisera. Njezino Veličanstvo zadnji put je viđeno kako ga nosi 1999. godine na svoj 73. rođendan, koji je proslavila u posjetu glavnom gradu Južne Koreje, Seoulu.

Možda vas zanima Nježna posveta Kate Middleton kraljici Elizabeti II., ali i princezi Diani dirnula je mnoge Rubrika Moda Moda
Photo: Press Association/PIXSELL

Komentari 0