Kako dobre cipele i bluza jednostavan stajling s trapericama mogu učiniti veličanstvenim

Pixsell/Marko Lukunić
Vidi originalni članak
  • Plavokosa prolaznica oduševila nas je svojim jednostavnim i klasičnim stajlingom
  • Odlučila se za kombinaciju crne i bijele boje, a cijeli outfit podigla je narančastim natikačama
  • Traperice daju casual look, dok košulja s volanima daje notu elegancije

Krenuli su godišnji odmori, a grad se polako prazni, no to ne znači da i dalje ne viđamo sređene prolaznice. Posljednja nam je za oko zapela zgodna plavuša sa svojim jednostavnim i klasičnim stajlingom koji odiše elegancijom. Netko od prolaznika je zasigurno, kada je vidio našu prolaznicu, poželio neke od ovih klasičnih komada u svom ormaru jer su zapravo veoma jednostavni za kombinirati.

Ulična moda Šarmantno jednostavan outfit ove prolaznice zabljesnuo je zbog Zarinog bijelog topa

Prvo nam je pažnju zaokupila bijela bluza s pomalo puf dugim rukavima i volanima na prednjoj strani kao i vezanjem oko vrata. Jednostavna i prozračna bluza pravi je izbor za vruće ljetne dane, a i super izgleda. Nju je kombinirala uz crne slouchy traperice koje su već neko vrijeme jedan od najpopularnijih modela.

Na traperice je stavila remen s umjetnim biserima i crvenim detaljima uz koji se uklopila i zlatna torba koju je nosila preko ramena kao i zlatni lak na rukama. Posebno zanimljive su nam bile i narančaste natikače s dva remena te prozirnom petom s kojima je podigla cijeli outfit na višu razinu.

Ulična moda Dugi sako, bicke i natikače sa zmijskim uzorkom - ovakav stil ne viđamo često

Ako se i tebi bluza svidjela kao i nama, donosimo ti još nekoliko raskošnih modela koje možeš imati u svom ormaru.

S lijeva na desno: bluza s volanima (Massimo Dutti, 599,00kn); bluza cvjetnog uzorka (Mango 149,90 kn); izvezena bluza (Zara 199,90 kn(; bluza visokog okovratnika (H&M, 262,00 kn)

Posjeti Miss7.24sata.hr