Kako biti stylish kad je vani -12 Celzija?

Instagram
Najbolje bi bilo ostati kod kuće u debeloj vesti i udobnim tajicama no kad se mora izaći iz kuće, a vani brije sjeverac nije lako obraniti se od hladnoće i sačuvati dobar stil
Vidi originalni članak

Bez toplih rukavica, kapa i šalova ovih dana je uopće nezamislivo izaći iz kuće. Po mogućnosti, odaberi zimske modne dodatke koji su izrađeni od meke vune. I ne brini, nije baš nužno da svi proizvodi budu bojama i teksturama usklađeni. Možeš odabrati kapu s velikim coflekom u crnoj boji, i kombinirati ga sa šalom ludih duginih boja. Ili neke neočekivano šarene rukavice kombinirati s ove sezone jako popularnom poštarskom kapom.

One koje idu na skijanje već znaju da bez dobre pernate jakne uopće ne moraju pomoliti glavu na hladnoću. I ove godine su hit bijele jakne, ali i raskošne bijele bundice, toliko bijele da se možeš stopiti s bojom snijega. Veliki puloveri s dolčevita ovratnikom su bolji odabir nego puloveri širokog V izreza. Ipak, ako se i odlučiš za takve pulovere sa širokim prorezom ispod možeš odjenuti usku dolčevitu. Posebno će dobro izgledati ako je žarke boje. 

NE BOJIMO SE ZIME Pronašli smo čizme za snijeg koje ti neće uništiti stil!

Na noge već znaš što obuti - bez buca ili gojzerica je gaženje po snijegu pakao. A kako smo već imali priliku vidjeti, u high street ponudi ima sve više čizmica kojih te uopće ne treba biti sram. Dapače!  Skinny hlače od lateksa su jedne od najpoželjnijih hlača ove sezone, a u njima se možeš probati i sanjkati! U svakom slučaju, ne dopusti da ti ove niske temperature pokvare raspoloženje i dobar izgled!

ODLIČNI SU! Ovaj zaboravljeni komad odjeće vraća se u modu!

Posjeti Miss7.24sata.hr