Jesen u ravnim cipelama: Ovaj chic model svjetske trendseterice obožavaju nositi uz traperice i haljine

Instagram @hoskelsa Foto: Instagram @hoskelsa. ravne cipele s otvorenom petom
Vidi originalni članak
  • U nadolazećoj jesenskoj sezoni ravne cipele bit će pravi hit, a uz razne modele klasičnih balerinki još jedan zanimljivi model uživa sve veću pozornost svjetskih trendseterica
  • Ravne cipele s otvorenom petom elegantan su model koji možemo nositi kroz cijelu jesen, a svakom outfitu daju dodatnu dozu sofisticiranosti
  • Elsa Hosk i Hailey Bieber posebno vole lakirani Saint Laurent model, a mi smo uz taj izdvojile još nekoliko drugih divnih modela

Ravne sandale, balerinke, casual tenisice i mokasinke samo su neki od velikih trendova ravnih cipela koje ćemo nositi ove jeseni, a izgleda da im se pridružuju i elegantni modeli ravnih cipela s otvorenom petom.

Sofia Richie Grainge, Hailey Bieber, Taylor Swift i Elsa Hosk samo su neke od celebrityja koje su u svoje nedavno outfite uklopile ovaj chic model, koji odlično izgleda uz kratke i duge hlače, suknje i haljine svih modela!

Hailey Bieber Saint Laurent cipele s otvorenom petom kombinirala je uz traperice opuštenog kroja, dok je Elsa Hosk isti model nosila uz dva modela ženstvenih crnih haljina.

Kendall Jenner odlučila se za prepoznatljivi proziran Guccijev mrežasti model s kristalićima, a Sofia Richie Grainge u lookovima prije svog vjenčanja nosila je vječan Chanelov model u ružičastoj nijansi.

Moda Mango ima zlatne sandale s crnom mašnom - baš dobro izgledaju za sve jesenske kombinacije

Chrissy Teigen nosila je trendi mrežasti model u jednostavnoj kombinaciji traperica, topića sakoa, koju možemo interpretirati u svim bojama!

Ravne cipele s otvorenom petom elegantno će podići svaki outfit, posebno ako su u neutralnim nijansama, a modeli s ukrasnim dodacima poput svjetlucavih kamenčića izgledat će jako efektno!

Donosimo osam odličnih modela u neutralnim nijansama, klasičnim uzorcima i sa zanimljivim detaljima koje ćemo moći uklopiti u baš sve kombinacija!

Posjeti Miss7.24sata.hr