Jakne s resicama idealne su za početak jeseni! 3 savršena modela pronašli smo u Mangu

Instagram@ellabortoli
Vidi originalni članak
  • Prijelazno razdoblje donosi hladnija jutra i večeri i probleme kod kombiniranja garderobe
  • Nerijetko za taj period biramo jednostavne jakne koje nam stižu u spas kod nižih temperatura
  • Resice koje su vladale 70-im godinama ponovno se vraćaju na velika vrata kraseći jakne

Jakna ukrašena resicama bila je prava junakinja 70-ih i sastavni dio hipijevske garderobe. Desetljeća su prošla, a ove jeseni se upravo takvi modeli vraćaju u velikom stilu. Bezvremenske i šik, bilo da su nadahnute rockom ili hipijima, resice su ponovno dio trenutnih trendova!

Ove jeseni biramo jakne idealne za prijelazno razdoblje koje su najčešće izrađene od vune, kože, trapera, antilopa ili baršuna, a resice dolaze kao suptilni detalji. I upravo takve modele smo pronašli u jesenskoj kolekciji brenda Mango.

Moda Ove jeseni ulicama vladaju Prada Monolith čizme, a mi smo pronašli slične povoljnije modele

Suptilna jakna u nježnim tonovima ukrašena je decentnim resicama koje je izdvajaju od ostalih. Izrađena od vune i recikliranog poliestera, s elegantnim odgovarajućim gumbima i dva prostrana prednja džepa, jakna nas je osvojila na prvi pogled. Neutralna nijansa čini je posebno lakom za kombiniranje jer se može stilizirati uz sve modne stilove.  Ipak, najbolje će izgledati uz jednostavnu majicu, traperice ravnih nogavica i mokasinke, ali dizajn jakne je dovoljno širok da ispod njega bez problema ide pulover za hladnije dane.

Drugi model je klasična crna kožna jakna bikerskog dizajna koja je dodatno ukrašen resicama na prednjem i stražnjem dijelu. Izrađena od umjetne kože, ima strogi kroj asocira na sako i stoga je idealna za malo otkvačenije kombinacije uz stroge hlače ravnog kroja i salonke, ali jednako dobro izgleda u varijanti s crnim skinny jeans trapericama i motorističkim čizmama.

Posljednji model koji nas je osvojio je jakna izrađena od mješavine vune i viskoze koja je idealna za kasnije jesenske dane. Nježna siva boja i dužina do bokova te upadljivi džepovi na gornjem dijelu pružaju elegantan dojam, a nježni sloj resica obrubljuje jaknu. Idealan model za sve ljubiteljice strogog dizajna s pomakom, a odlično izgleda uz duge haljine, baš kao i na mini suknju!

S lijeva na desno (Mango): 1.299,90 kn; 1.059,90 kn; 599,90 kn

Idealno je kombinirati jaknu s resicama s osnovnijim i jednobojnim komadima. Osnovna je ideja izbjegavati "previše" i dati dašak originalnosti svom izgledu, na skladan i inovativan način. Vrijeme je za modnu igru!

Moda So hot! Tri modela torbica bez kojih nećemo moći zamisliti jesen

Posjeti Miss7.24sata.hr