Inspiracija za 5! Kad su badići u pitanju, domaće influencerice ovoga ljeta biraju eleganciju

Instagram@jelenamarinovic
Vidi originalni članak
  • Ljeto je napokon zasjalo u punom sjaju i stigla je sezona kupanja
  • Odlazak na plažu zahtjeva samo dobar badić i pareo, a naše influencerice prate trendove
  • Dominiraju bijeli bikiniji, ali ne nedostaje ni jednodijelnih komada i životinjskih motiva

Napokon smo dočekali i prvo bacanje u more! Ljeto je stiglo uz iznimno visoke temperature, a stylish urbane kombinacije zamijenili su ležerni lookovi za plažu. Ove sezone pravila kod odabira badića nema, a to najbolje pokazuju naše influencerice koje uživaju u poigravanju s brojnim modelima, bojama i uzorcima. Tako su Instagramom zavladale prave morske fotke koje su izvrsna inspiracija za budući odlazak na plažu!

Bijela boja

Najpopularniji među svim badićima ove godine zasigurno su modeli u bijeloj boji. To nikako ne čudi s obzirom na to da bijeli kupaći kostimi izgledaju sjajno na preplanulu put, a gornji dio izgleda jednako dobro u kombinaciji s vrućim hlačicama za uživanje u beach baru.

Moda Četiri modela bikinija i kupaćih kostima koji će zavladati plažama

Ove sezone prevladavaju modeli s retro visoko rezanim donjim dijelom koji vizualno izdužuje noge, dok gornji dio najčešće dolazi u klasičnim bikini trokutićima. Jednako su popularni i modeli gaćica visokog struka s tank top grudnjacima, a naše djevojke ih usklađuju uz lepršave ogrtače idealne za plažu i zaštitu od sunca.

Jednodijelni retro badići

Visoki izrez na donjem dijelu dominira i retro jednodijelnim badićima! Ove godine nema puno filozofiranja oko ovih modela, već je na snazi minimalizam devedesetih uz poželjan visoki sjaj. Najpopularniji su modeli u nježno ružičastoj boji i crvenim nijansama koji svojim krojem naglašavaju liniju, ali ostaju vjerni sportskim modelima kakve su nosile skakačice u vodu.

Povratak jednostavnih jednodijelnih kupaćih kostima ne iznenađuje jer s njima nema „opasnosti“ da će skliznuti za vrijeme skakanja i plivanja, ali jedina mana jest što ostavljaju vidljivije tragove na tijelu kod sunčanja i zato su najčešće odabir samo za aktivnosti u vodi nakon čega slijedi presvlačenje i sunčanje u dvodijelnim kombinacijama poput onih sa životinjskim uzorkom!

Badići sa životinjskim printom

Iako je cvjetni uzorak uvijek dobar odabir, ovoga ljeta naše influencerice biraju životinjske motive na badićima! Od suptilnih dezena inspiriranih leopardom i gepardom pa sve do elegantnih linija zebrinog uzorka, ponuda je zaista svestrana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli #ŠIKSIK (@paulasik)

Naravno, boje su dominante i kod pitanja kupaćih kostima stoga ne nedostaje ni modela s plavi  i ružičastim tonovima interpretiranima u životinjskom printu. Bikini modeli i gornji dijelovi s ravnim izrezom i naramenicama su pravi must have, a donji dio je najčešće u klasičnom kroju slip gaćica.

Crna klasika

Mala crna haljina je kraljica ormara, a crni badić je opcija s kojom nikako ne možeš pogriješiti. Baš kao i njegova suprotna inačica, bijeli kupaći kostim, crni sjajno naglašava preplanulu put i uvijek izgleda elegantno, luksuzno i trendi.

Bez obzira na to biraš li jednodijelni ili dvodijelni model, crni badić laska svakoj figuri, posebice modeli s visokim izrezom na donjem dijelu. Za malo otkvačenosti biraj modele koji imaju dodatne trakice koje se vežu oko trbuha, a ako preferiraš klasiku, jednodijelni kupaći s dubokim V izrezom je sjajan odabir!

Naravno, uvijek se možeš poigrati slaganjem dijelova drugih kupaćih kostima i uskladiti gornji crni dio trokutića uz donji dio životinjskog uzorka. Ljeto je, pravila ne postoje i vrijeme je za modnu igru i uživanje!

Moda Visoki sjaj badića za sjajno ljeto! Najbolji modeli za šljokičastu atmosferu

Posjeti Miss7.24sata.hr