Haljina na kojoj možeš spavati. Da, i ovo postoji!

Instagram @haileybieber
Jedna kreativna cura napravila je ono o čemu svi sanjamo - haljinu od jastuka! Pa ako ti ikad zatreba outfit na kojem možeš prileći, evo ga...
Vidi originalni članak

Jedna pregenijalna cura na Instagramu pokazala je što kreativnost znači za modu - od stvari iz vlastite kuće radi kreacije koje su nam i isto vrijeme super fora, ekstra kreativne i nevjerojatno korisne... Haljina od jastuka? Pa o ovom smo mogle samo sanjati. Doslovno.

Noemi je fotografkinja, model, stilistica i umjetnica čiji se kreativan rad našao na stranicama Voguea i brojnih drugih utjecajnih modnih magazina. Njezin Instagram profil mjesto je na kojem objavljuje samo kreativne, umjetničke fotografije, a među njima nam je za oko zapela ova naprosto jedinstvena haljina od jastuka.

VRIJEME KAPUTA Izabrale smo najljepše kapute do 200, 300, 400, 500 i 600 kuna

Međutim, ovo nije prva haljina do jastuka koju ikada vidimo. U haute couture kolekciji Viktor&Rolfa iz 2015. godine nalazi se nekoliko haljina inspiriranih posteljinom i krevetom, koje su još tada proglašene jednim od najbizarnijih kreacija ikada. Očito ih i nije tako teško rekreirati sam, ha?

JEANS GENERACIJA 3 para traperica koje te nikad neće iznevjeriti

Viktor&Rolf 2015 haute couture

Doduše, na profilu od Noemi pronašli smo još jednu super smiješnu, ali nevjerojatno kreativnu kreaciju. Haljinu od - tepiha! Priznajemo, mi još uvijek nemamo hrabrosti za ovakvu "visoku" modu, ali da bi ti dobro došla kad ti se na poslu prispava, moraš priznati da stvarno bi...

Moda Grijači za nos - posljednji modni krik?!

Posjeti Miss7.24sata.hr