Haljina i tenisice su modna kombinacija sezone - pronašli smo najljepše modele u trgovinama

Vidi originalni članak
  • Uz sunčano vrijeme idealno pristaje modna kombinacija haljine i tenisica, a street style prodavaonice more su inspiracije
  • Haljina je komad koji možemo naći u svakom ženskom ormaru
  • Za dan uvijek biramo ženstveno i udobno, a to su haljina dugih rukava i trendy tenisice

Neupitno, haljina je jedan od najomiljenijih komada u svakom ženskom ormaru. A ne volite li cvijeće i ine uzorke, već ćete izabrati svoj neutralni favorit u bež, crnoj ili sivoj. Bez obzira ne sezonu i trendove koji nam sa svakom sezonom stižu, dodat ćemo joj tople grilonke ili seksi prozirne najloke koje su ove sezone ultimativni hit.

Klasične boje 3 jesenske boje koje nikad, ali baš nikad neće izaći iz mode

Gore ćemo se zaogrnuti finim toplim pletivom ili poput prave rokerice izabrati robusnu kožnatu motorističku jaknu. Ovisi o preferencijama i stilu, varijacija je zaista mnogo.

1. Bershka 249,90 kn; 2. H&M 299,90 kn; 3. H&M 529,90 kn; 4. ZARA 299,90 kn

 

Nakon vrućeg ljeta teško se prebacujemo u tople komade, osobito ako je vani toplo kao što je to ovih dana. I dalje malo navijamo za ovakvo vrijeme jer tko ne voli gole noge, haljinice i tenisice za pravu dnevnu kombinaciju?! Posao, kava s prijateljicama, spoj, izlazak u kino ili prirodu - neka svaki dan bude dobitna kombinacija s haljinom i tenisicama. 

Istovremeno dovoljno udobna da u njoj provedemo cijeli dan, ali i dovoljno elegantna da pritom izgledamo sređeno, jesenska haljina u svakodnevne kombinacije unosi nevjerojatnu svestranost i moć transformacije. Promjena tek nekoliko modnih dodataka bit će dovoljna kako bi u potpunosti promijenili izgled cjelokupne kombinacije dnevne kombinacije.

1. Reserved 349,90 kn; 2. Bershka 199,90 kn; 3. Puntino 990 kn; 4. H&M 259,90 kn; 5. ZARA 179,90 kn

Zato kažemo: idealna jesenska kombinacija su fina lagana haljina dugih rukava i trendi glomazne tenisice. 

Posjeti Miss7.24sata.hr