Franka Batelić spremna za plažu u ležernoj haljini otvorenih leđa

Instagram Franka Batelić u haljini Mrs Pitt brenda BÉBÉ by Dunja Jovanović
Vidi originalni članak
  • Udobnost i opuštene siluete uvijek imaju prednost kod odabira outfita za plažu
  • Taj smjer odabrala je i Franka Batelić, koja odlično nosi crnu haljinu brenda BÉBÉ by Dunja Jovanović
  • Loungewear brend srpske influencerice Dunje Jovanović osim predivnih modela za plažu, u ponudi ima i atraktivne kupaće kostime

Pjevačica Franka Batelić, koja je nedavno objavila kako očekuje drugo dijete sa suprugom Vedranom Ćorlukom, s obitelji se sad uputila na odmor na našoj obali. Franka je za odlazak na plažu odabrala model haljine iz kolekcije modnog brenda srpske influencerice Dunje Jovanović, BÉBÉ.

Franka savršeno nosi crnu verziju haljine Mrs Pitt koja dolazi u u boji vanilije. Udoban i prozračan materijal čine ovaj ležeran model idealnim za ljetne dane, ali i večeri pa tako haljinu možeš kombinirati baš poput Franke, preko kupaćeg kostima ili ju nositi za ljetnu večer u gradu.

Moda Inspiracija za 5! Kad su badići u pitanju, domaće influencerice ovoga ljeta biraju eleganciju

Haljina Mrs Pitt jednostavnog je kroja koji prati liniju tijela te ima veliki izrez na leđima koji joj daje posebnu dozu ženstvenosti. Tankim vezicama haljinu možeš pričvrstiti i oko vrata. Haljina je na službenoj stranici brenda dostupna po cijeni od 450 kuna.

BÉBÉ by Dunja Jovanović je loungewear brend koji nudi pregršt predivnih stilova prikladnih za opuštene stylinge i boravak na plaži, a prema opisu na njihovoj službenoj stranici, stvoren je kako bi se žene u njihovim modelima osjećale “udobno i seksi”. 

Uz udobne lounge komade, u kolekciji brenda možeš pronaći i nekoliko modela kupaćih kostima, set košulje i kratkih hlačica, oversized košulje te razne dodatke poput ručnika za plažu, šalice ili rokovnika, a nekoliko stvari iz kolekcije trenutno je i na sniženju!

U mojoj koži 5 inspirirajućih stajlinga koje bismo rado pospremili u ormar
 

Posjeti Miss7.24sata.hr