Ella Dvornik zna kako odabrati badić! Isklesano tijelo naglasila sjajnim bikinijem

Instagram@elladvornik
Vidi originalni članak
  • Naša najpoznatija influencerica pokazala je rezultate marljivog treninga
  • Odabrala je odličan bikini u smeđoj boji koji krase zlatni detalji
  • Gaćice visokog reza naglasile su noge, a specifičan model grudnjaka naglasio je dekolte

Ljeto je stiglo, a Ella Dvornik ga je odlučila proslaviti sjajnim kupaćim kostimom. I to u doslovnom smislu! Naime, domaća najpoznatija influencerica i poduzetnica odabrala je model koji je dodatno naglasio njezin trud i napor koji je uložila u vježbanje. Ella svakodnevno na svojim društvenim mrežama dijeli s pratiteljima svoju striktnu rutinu vježbanja, a isklesano tijelo je odlučila pokazati u trendi i iznimno seksi badiću.

Kupaći kostim u zemljanim tonovima retro stila posebno je popularan ove sezone, ali Ella je odabrala model s određenim pomakom. Gornji dio je poseban po zanimljivoj kopči na sredini grudnjaka koja u prvi plan stavlja grudi, dok je donji dio u pravom stilu osamdesetih. Iznimno visoki rez gaćica vizualno dodatno izdužuje noge i naglašava istrenirana bedra, a također ih krase manje zlatne kopče.

Moda Inspiracija za 5! Kad su badići u pitanju, domaće influencerice ovoga ljeta biraju eleganciju

Ella je ostala dosljedna svojem stilu i uz badić uskladila laganu bež košulju čime je postigla ležerniji look, a ne sumnjamo kako će nam ovoga ljeta pokazati još sjajnim morskih kombinacija!

Slični modeli se mogu pronaći u online ponudi brenda KhaosSwim, a cijene se kreću od 480 kuna na više, ovisno o boji i detaljima.

Life&style Ella Dvornik podijelila koristan savjet svima onima koji tek kreću vježbati i žele transformirati svoje tijelo

Posjeti Miss7.24sata.hr