Dugo je nismo vidjeli u ovako atraktivnom izdanju! Jelena Rozga pokazala duge noge i oduševila obožavatelje

Instagram
Vidi originalni članak
  • Nakon kraće pauze, Jelena Rozga ponovno se vratila pjevačkim nastupima te izazovnim modnim kombinacijama
  • Tako je na Instagramu pokazala crnu kratku haljinu koju je ekskluzivno za nju dizajnirao modni dvojac Arileo
  • Budući da je dugo nismo imali priliku vidjeti u ovakvom modnom izdanju, Jelenini obožavatelji nisu su susprezali od davanja komplimenata

Pjevačica Jelena Rozga nedavno je u rodnom Splitu održala prvi koncert nakon četiri mjeseca karantene. Ovu zanosnu 42-godišnjakinju smo u posljednje vrijeme mahom imali priliku vidjeti u dugim večernjim haljinama i jednostavnim urbanim kombinacijama, no na svom prvom nastupu nakon kraćeg izbivanja odlučila se pojaviti u izazovnoj kratkoj haljinici.

Crnu mini haljinu s naglašenim rukavima koja je u struku opasana remenom specijalno za ovu priliku dizajnirao je splitski modni dvojac Arileo. Svoj modni odabir pjevačica je odlučila upotpuniti jednostavnim crnim sandalama.

Ulična moda Ova prolaznica se doista potrudila oko stajlinga: koliko je uspješna bila?

"Prelijepa, ti pri svijesti - ja u nesvijesti", "Jele, sva blistaš", "Predivna", "Joj, nije mi dobro", bili su samo neki od komentara kojima su Jelenini pratitelji pohvalili njezin izgled. Ona im je u opisu fotografije dala naslutiti kako je i iznimno sretna, a u razgovoru za RTL Exkluziv otkrila je da je u njoj bilo puno uzbuđenja i miješanih emocija prije nego je stala pred publiku.

Life&style Ne znaš kako preživjeti ljetne vrućine? Imamo brrrza rješenja i cool nagrade!

U istom razgovoru je otkrila kako je većinu vremena proteklih mjeseci provela upravo u rodnom Splitu u društvu obitelji. Posebno se raduje povratku u studio gdje radi na završetku akustičnog albuma i dva nova singla. A otkrila je kako se trenutačno intenzivno druži samo s jednim muškarcem -  osmogodišnjim jorkširskim terijerom Ringom.

Posjeti Miss7.24sata.hr