Dugi sako, bicke i natikače sa zmijskim uzorkom - ovakav stil ne viđamo često

Pixsell/Marko Lukunić
Vidi originalni članak
  • Prije dvije godine biciklističke hlačice zakucale su na vrata mode, kao dio koji sad možemo nositi i u svakodnevnom životu, u kombinaciji s "normalnom" odjećom, čak i na štikle
  • Ipak, bicke se kao trend baš nisu "primile"
  • Zato je stajling ove djevojke koja ih je iskombinirala s lijepim komadima pravo iznenađenje

Nema tome dugo (pretprošlo i prošlo ljeto) kad su biciklističke hlačice zagovarali kao hit komad koji bez problema ne samo da možemo nego i trebamo uključiti u svakodnevne kombinacije (makar na bicikl nismo sjeli od 12. godine). Jer se bicke sad mogu nositi na sve, i na štikle, i na blejzere, i za kavu u gradu, i za večernji izlazak. Ipak, trend se baš nije uhvatio. Nakon nekoliko modno hrabrih izleta u tom smjeru i ponešto fotki na Instagramima modnih blogerica, na ulicama, pogotovo našim, nije ovakvih kombinacija bilo.

PINKYPROMISS U Europi svakih šest minuta jedna žena umre od ove bolesti. Jesi li se već pregledala?

Stoga nas je razveselio pogled na stajling ove lijepe djevojke na Cvjetnom trgu. Složila ga je upravo onako kako su znalci i preporučili, uklopila ove sportske hlačice među druge, ali elegantne komade. Bicke boje kože odjenula je s dugim i ženstvenim bijelim blejzerom ispod kojeg je pripijeni crni top.

Ulična moda Najpopularniji top ovog ljeta: kako ga nose prolaznice, a što nude trgovine

Na nogama su Zarine natikače ravnog đona sa zmijskim uzorkom, preko ruke mala crna torbica s lancem, na glavi predimenzionirane sunčane naočale crnog okvira. Zamislite da je ovdje umjesto biciklističkih hlačica, na primjer, fina plisirana suknja midi dužine - to bi potpuno promijenilo stil. U lijep, ali ne i posebno originalan. Zato, bravo za ovu jedinstvenu, a neki će reći i hrabru, kombinaciju.

Posjeti Miss7.24sata.hr