Najzanimljivija haljina sezone: pronašli smo prekrasne modele drapiranih haljina

Instagram @rachelward_e
Vidi originalni članak
  • Laskavi kroj koji naglašava figuru u svim je kolekcijama high street i luskuznih brendova
  • Vizualno zanimljivi i upečatljivi, nabrani detalji daju im posebnost i lijepo oblikuju tijelo
  • Ove sezone haljine s naborima, odnosno drapirane haljine su vrlo tražene, a mi smo izdvojili najljepše modele

Detalji nabora na haljinama odličan su način dodavanja teksture i forme inače jednostavnim modelima haljina te svaka haljina s naborima izgleda posebnije i elegantnije. Nabrani detalji već se sezonama neizbježan dio modnih kolekcija, a posebno ih često viđamo na uskim modelima haljina, čime se dodatno naglašava ženstvena silueta i figura.

Nabiranje tkanine na pojedinim dijelovima odjevnih predmeta, najčešće na struku ili dekolteu, dizajnima haljina posebno, dodaje vizualno zanimljiv element te privlači pozornost na taj dio dizajna.

Od luksuznih do high street brendova, haljine s naborima nalaze se u svim kolekcijama te su svakako najvažniji modeli sezone jer su prilagodljive i odlično pristaju svima, stvarajući laskave siluete. Osim laganijih materijala, ove jesenske i zimske sezone u novim kolekcijama možemo vidjeti i haljine s naborima od mekanog baršuna, koje su kao stvorene za elegantne outfite tijekom hladnih dana.

Moda Dva u jedan! U H&M ponudi smo otkrili savršenu kardigan haljinu za jesen

Osim elegantnih verzija haljina s naborima, tu su uvijek i one više casual, namijenjene svakodnevnim kombinacijama, no uz prave modne dodatke lako se mogu nositi i u svečanijim prigodama.

Kraće verzije haljina s naborima odlično će izgledati uz oversize blejzer ili kratku traper jaknu, dok će se midi modeli odlično slagati s kaputima jednake duljine.

Modeli haljina s naborima često imaju i podesivu verziju te u tom slučaju same možemo odlučiti o duljini i načinu nošenja nabranog detalja.

Moda U trendu: kombinacija haljine i mokasina nezamisliva je bez kratkih čarapa. Evo kako nositi...
 

Posjeti Miss7.24sata.hr