Donna Lugonja i Matea Ibanez obožavaju brend Isola i njegove odlične pletene haljine i komplete

Instagram @donna.bombonna Foto: Instagram @donna.bombonna
Vidi originalni članak

Koliko god volimo modne trendove, velik broj odjeće koja je trenutno hit za nekoliko tjedana ili mjeseci više ne bude popularna pa sjedi u našem ormaru i čeka bolje dane. Ipak, s nekim komadima nikada ne možemo pogriješiti jer znamo da se uvijek vraćaju s dolaskom njihove sezone. Jedan od takvih je i heklana odjeća, a naročito haljine i kompleti topova i suknji. Iako ove komade vežemo za ljeto, polako su počeli stizati u ponudu, a nas su posebno oduševili modeli koje ima brenda Isola, a koje nam ne prestaju iskakati na Instagramu. Donna Lugonja Petković i Matea Ibanez neke su od djevojaka koje su među prvima prošetale ove elegantne haljine.

Isola je modni brend koji u svojoj ponudi ima razne heklane komade, a među njima se najviše ističu duge haljine i kompleti topova i suknji. Boje koje prevladavaju i Isola brendu su bež i crna, uz kombinaciju ove dvije boje, iako se može pronaći pokoji komad u ružičastoj i plavoj boji. Ako ćemo biti iskrene, uvijek smo heklane komade smatrali isključivo komadima za plažu, ali sada smo promijenili mišljenje.

Isola haljine su duge pa samim time ne izgledaju toliko "plažno", već možemo zamisliti da na njih nosimo sandale i idemo piti kavu tijekom dana, kao i visoke pete za noćni izlazak. Ovisno o vrsti heklanja, neke haljine imaju veće razmake između tkanina pa se donje rublje može vidjeti ispod njih, dok kod nekih (naročito crnih komada) nema prozirnosti. Haljine se prodaju u trgovini Gossip u Zagrebu, a sve detalje o dostupnosti i cijenama možeš saznati i na Instagram profilu brenda Isola.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr