Djevojke na špici nose 2 nova hit modela kožnatih hlača, evo gdje ih možeš kupiti

MISS7/PIXSELL
Vidi originalni članak
  • Kožnate hlače su prošle zime, ali i proljeća bile pravi hit te su ih nosile mnoge žene
  • Najpopularniji model bile su poput tajica uske hlače dok ove sezone prevladavaju širi modeli i visoki struk
  • Dvije prolaznice na zagrebačkoj špici pokazale su kako su iskombinirale upravo te modele

Nekoć su se kožnate hlače nosili samo bajkeri i rockeri, no posljednjih godina u ormaru su mnogih žene i nose su u sasvim različitim outfitima. Vrlo su jednostavne za kombinirati, a super izgledaju i u dnevnim, ali i u večernjim prigodama. Prijašnjih sezona popularni model bio je onaj uzak, nalik na tajice dok se ove sezone sve više nose širi modeli, visokog struka i na vezanje, pa čak i varijanta cargo hlača s našivenim džepovima na nogavicama.

Ulična moda Brineta na špici sjajno je kombinirala ljetne i jesenske komade za ovo promjenjivo vrijeme

Da je to pravi trend, znaju i prolaznice sa zagrebačke špice koje su izabrale takve modele. Crvenokosa prolaznica se odlučila za crnu kombinaciju koju je podigla ljubičastom vestom. Ona se odlučila za kožnate hlače visokog struka koje imaju pojas, a odjenula ih je uz crnu dolčevitu te mini city torbu i crne tenisice. 

Druga prolaznica je izabrala model kožnatih hlača s džepovima na bedrima. Plavuša ih je kombinirala uz bijelu majicu dugih rukava te bordo kožnatu jaknu koja se odlično uklopila u cjelokupan styling. Od modnih dodataka je odabrala, baš kao i prethodna prolaznica, crne tenisice te crnu torbu srednje veličine.

Ulična moda Skidamo kapu na ovu modnu kombinaciju, a super detalj su hlače s prorezom sprijeda

U ponudi smo pronašli slične modele i tako ti olakšali potragu. Ideje za njihovo kombiniranje vjerojatno već i sama imaš, a s ovim zahvalnim modelima, možeš i bez problema i realizirati.

Posjeti Miss7.24sata.hr