Moda

Skidamo kapu na ovu modnu kombinaciju, a super detalj su hlače s prorezom sprijeda

Baš nam se svidio stajlig ove plavokose prolaznice! sve je na svojem mjestu, nema čovjek što ni dodati ni oduzeti. All black look izbjelgla je crnom bluzom s velikim bijelim točkama i crvenim cvjetovima što je za svaku pohvalu. Da nije ubacila ove boje bila bi samo još jedna cura u crnom među stotinama njih.

No, i kožnom jaknom bi se izdvojila iz mase - vrlo zgodan i originalan detalj na ovoj su zlatni gumbi i još k tome - dvostruko kopčanje. Čizmice s blok petom, napočale, naušnice... sve stvara savršeno skladnu cjelinu, a nama su za oko posebno zapele hlače...

 | Autor: Pixsell/Filip Kos Pixsell/Filip Kos

OK, ova bi modna kombinacija bila dobra i s nekim "običnim" crnim hlačama, ali prorez sprijeda na nogavicama je dobar primjer kako jedan mali detalj može napraviti razliku. Prorez na neobičnom mjestu učinit će da sasvim klasične hlače odjednom nisu više "dosadne" i možemo ga zamisliti kako mijenja dojam i neke svakodnevnije kombinacije od ove na kojoj plavokosoj prolaznici skidamo kapu. Stoga... pronašli smo u našim trgovinama nekoliko crnih hlača s prorezom sprijeda. Možeš li se zamisliti u njima?

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

H&M (210kn); Berska (189,90kn); Stradivarius (149,90kn)

Photo: Pixsell/Filip Kos

Komentari 0