Danas nam svima trebaju, a Anita Dujić i Antonija Stupar ih sjajno kombiniraju! Pronašli smo najljepše svijetle balonere u našim trgovinama

InstagramITena Šnajder
Vidi originalni članak
  • Voditeljica Antonija Stupar Jurkin plijenila je pozornost  u dosad ne viđenom svijetlom baloneru, dok je blogerica Anita Dujić ipak išla na sigurno i odabrala onaj klasičan model
  • Najsigurniji izbor modela  svakako je ovaj klasični, malo užeg kroja, duljine do koljena
  • U high street trgovinama cjenovni rang balonera kreće se od 300 do 1000 kuna

PR stručnjakinja i voditeljica Antonija Stupar Jurkin spremna je za kiše jesenje i fotografijom na kojoj pozira u svijetlom baloneru privukla je itekako pozornosti. Ne samo zbog svoje ljepote, već i sjajnog komada koji nosi i koji je tako dobro iskombinirala. Antonija svoj elegantni bijeli baloner nosi uz bijelu majicu i crne uske traperice te gležnjače s visokom potpeticom, i iako u casual komadima, izgleda jako profinjeno. Pošto nam danas uz ovu prognozu treba još inspiracije za kišne dane, pogledali smo kako blogerica Anita Dujić nosi svoj baloner, a ona je isfurala klasičan model uz crnu traper suknju i crnu majicu. Drugačija kombinacija od Antonijine, ali jednako trendi. 

Jesenski trendovi Ako si ovih dana u potrazi za balonerom, pogledaj ove iz novih jesenskih kolekcija - divni su!

 

Baloneri su odlično rješenje jer su lagani te ne ‘zagušuju’, a istovremeno su dovoljno topli i štite od kiše. Osim ovih 'tehničkih prednosti', radi se o komadu koji je neizmjerno šik i baš svakoj kombinaciji će podariti notu pariškog šika, ali su i bezvremenski pa svoj možeš nositi još godinama.  

Stradivarius (299,99 kn), Guess (949 kn), Zara (499,90 kn)

Uz njih možeš kombinirati visoke čizme ili gležnjače, ali i salonke za malo svečanije kombinacije. No, ako si ipak jedna od onih koja se najbolje osjeća u sportskom izdanju, slobodno ih možeš nositi uz tenisice.

Orsay (489,90 kn), Asos (446,90 kn), Tommy Hilfiger (1819 kn)

BEZVREMENSKI JE Must-have proljeća: klasični baloner!


Voliš li minimalističku estetiku i klasiku, baloneri u bež laganim nijansama nepogrješiv su odabir jer odaju profinjen, odvažan i moderan izgled, a treba li reći da pristaju uz svaku boju?

Mango (549,90 kn), C&A ( 349,90 kn), H&M (446,90 kn)

Još jedna od prednosti balonera: možeš ga nositi cijelu godinu, osim ljeti. Najsigurniji izbor modela svakako je ovaj klasični, malo užeg kroja, dužine do koljena.

Zara (549,90 kn), Boohoo (300 kn), Tommy Hilfiger (2000 kn)

SAVRŠENI KOMAD Najbolji baloneri za jesen do 300 kuna

Posjeti Miss7.24sata.hr