Daleko od glamura! Evo u kakvim se modnim izdanjima posljednjih dana pojavljuju poznate dame

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Zbog mjera zaštite usvojenih radi sprječavanja širenja koronavirusa ukinuta su brojna događanja pa slavne dane nemamo priliku vidjeti na crvenom tepihu
  • Umjesto toga fotografi ih u stopu prate kada domove napuste kako bi otišle u nabavku potrepština ili rekreaciju
  • A u kakvim ih to modnim kreacijama možemo vidjeti ovih dana te bez čega ne izlaze u javnost otkrivamo ti u nastavku

Premda kažu da secshow mora nastaviti, izgleda da je showbiznis pokleknuo pred epidemijom koronavirusa. Otkazani su filmski festivali, premijere novih naslova odgođene su do danjega, a crveni tepisi brojnih marketinških događanja ostali su zamotani u spremištima. U ovoj situaciji svi smo mi, bili poznati ili ne, dužni poštivati mjere predostrožnosti i ostati kod kuće.

Otkazivanje "svakodnevice" značilo je i da modne vijesti o poznatim damama više nisu vezane uz sjajne kreacije u kojima su se pojavile pred očima javnost. Prema pravilima, zvijezde u ovim trenucima rijetko možemo vidjeti izvan njihovih domova, a iznimke predstavljaju odlasci u kupovinu te rekreacija. Upravo zbog toga brojni paparazzi ovih dana dežuraju ispred američkih prehrambenih lanaca kako bi uhvatili slavne u njihovim "karantena izdanjima".

Modni savjet Od staroga novo – 5 modnih klasika koje ćemo od 2020. godine sasvim drugačije nositi

Novo lice Carrie Bradshaw

Premda svjesne kako će se naći ispred objektiva koji ih vječno prate u stopu, brojne slavne dame odlučile se tome ne pridavati pažnju te se u javnosti pojavljuju u svojim 'kućnim izdanjima'. Fotografije nastale u razmaku od samo dva dana svjedoče kako je glumica Sarah Jessica Parker u ovim trenutcima daleko od estetike Carrie Bradshaw te preferira udobnu odjeću i predimenzionirane kardigane, a sudeći po fotografijama ne izlazi iz omiljenih joj mokasinki.

Kontroverzne cipele Jednostavno, voli ih... Sofia Vergara ne izlazi iz cipela koje su omražene modnim kritičarima

Nikamo bez zaštitne maske

Na casual pristup odijevanju ovih su se dana se odlučile i njezine kolegice glumice Julia Roberts, Margot Robbie i Renée Zellweger. No, malo tko bi ih na prvu prepoznao budući da iz kuće ne izlaze bez zaštitnih maski. Dok se Renée odlučila na ležernu sportsku kombinaciju, Julia je uz traperice i bomber jaknu kombinirala Gucci natikače s krznom koje su uvelike obilježile prošlu modnu godinu. Za razliku od svojih kolegica, Margot je svom casual looku dala dozu rocka koju je postigla čizmama i modnim dodatcima sa zakovicama, dok je bandanu iskoristila kao zaštitnu masku za lice.

Super komad Mala crna haljina koju je proslavila Meghan, a nisu joj odoljele Kim ni Blake, sad je na sniženju!

Omiljeni modni dodaci

Ipak, ne odlaze sve slavne dame u shopping oboružane zaštitnim maskama i rukavicama. Fotografi su tako uočili glumice Lucy Hale i Megan Fox te bivšu manekenu Tyru Banks kako bezbrižno šeću nakon netom obavljene kupovine. One su se, sukladno aktualnom trendu, također pojavile u jednostavnim sportskim kombinacijama, no primjetno je kako domove nisu mogle napustiti bez dva dodatka - kape i sunčanih naočala.

Novi trendovi Haljine do 200 kuna koje ćemo jedva čekati obući ovo ljeto

Modno lice rekreacije

No, ne izlaze slavne dame samo kako bi obnovile tjednu zalihu namirnica za kućanstvo. Nerijetko ih paparazzi ulove prilikom rekreacije. Tako je manekenka Rosie Huntington-Whiteley zamijećena kako kvartom vozi bicikl. Premda je nismo navikli vidjeti u sportskim kombinacijama, naznaku tko se krije iza sunčanih naočala dala je majica na kojoj je ispisano njezino ime. Ipak, malo je vjerovati da su oni koji su u šetnji Los Angelesom sreli glumicu Diane Keaton odmah uvidjeli kako im u susret dolazi glumačka legenda. Priznajemo, Diane je i u ovoj situaciji ostala vjerna svom modnom izričaju, a mnoge je i nasmijala tako što je ulicom odlučila prošetati sa šerifovom značkom na reveru.

S druge strane, na istočnoj obali fotografi spremno čekaju na svaki izlazak modela Emily Ratajkowski koja u društvu supruga svakodnevno izvodi pse u šetnju. No, za razliku od prethodnih dama ova 28-godišnjakinja pomno bira u čemu će se predstaviti pred objektivima, a dio njezinih trendi urbanih kombinacija je sada i improvizirana marama.

Posjeti Miss7.24sata.hr