Crna boja kao savršena za crveni tepih: zašto su baš ove tri glumice očarale svojom pojavom

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Glumice Florence Pugh, Sydney Sweeney i Julienne Moore odabrale su dizajnerske komade kojima dominira crna boja
  • Florence je oduševila u asimetričnoj Valentino haljini sa zanimljivim prorezima i šljokicama
  • Sydney i Julianne su ostale vjerne klasičnoj eleganciji s modernim odmakom

Venecijanski filmski festival i dalje ne prestaje nuditi sjajne modne kombinacije uz idealnu dozu drame. Brojne iščekivane filmske premijere tako su dodatno naglašene glamurom na crvenom tepihu, a posljednjih dana je na pojavljivanjima najpopularnija crna boja. Bilo da je riječ o klasičnim elegantnim haljinama ili pravom poigravanju s dodacima, poznate glumice nisu razočarale sa svojim stylinzima.

Florence Pugh

Premijera filma 'Don’t Worry Darling' zasigurno je jedan od najočekivanijih događaja ovogodišnjeg Venecijanskog filmskog festivala. Popraćena dramom iza kulisa, ali i na samoj premijeri, mlada glumica Florence Pugh kao da je odlučila ići s dramom do kraja! Stoga je odabrala iznimno glamuroznu Valentino Haute Couture crnu haljinu od tila sa svjetlucavim printom, dodatno izvezenu srebrnim šljokicama. Haljina je na prednjem dijelu iznimno kratka, a zatim se metri tila pružaju u svojevrstan šlep. Kao da haljina nije bila upečatljiva sama po sebi, Florence je odlučila nositi crne sandale zatvorenih prstiju s perjem koji krase remen oko gležnja. Cijeli styling je zamišljen kao oda zlatnom dobu Hollywooda stoga su i kosa i makeup bili upravo u tom stilu. Minimalna šminka s naglašenim očima i ružem boje mesa te gladak bob s razdjeljkom sa strane sa suptilnim valovima upotpunili su glamurozan look.

Sydney Sweeney

Glumica Sydney Sweeney je ukrala šou kada je kročila na crveni tepih svjetske premijere filma 'Bones and All', u kojem glumi uz Timothéea Chalameta. Glumica je nosila iznimno elegantnu Giorgio Armani crnu balsku haljinu do poda, ukrašenu crnom mašnom s visokim ovratnikom. Klasični modni komad ipak je imao neklasičan odmak uz cipele s vrtoglavo visokom potpeticom i debelim potplatima. Sydney je damski look upotpunila kosom skupljenom u polurep koji je držala još jedna mašna. Decentne dijamantne naušnice i suptilan make up look oduševili su modnu kritiku i publiku.

Moda Buket cvijeća u dekolteu? To samo Cate Blanchett može isfurati na crvenom tepihu!

Julianne Moore

Predsjednica međunarodnog žirija ovogodišnjeg festivala još jednom je izgledala fantastično na premijeri filma 'Eternal Daughter'. Julianne se također odlučila za haljinu Giorgio Armani, a strogi kroj haljine upotpunjen je izvezenim šljokicama i upadljivim gumbima. Iznimno tanke naramenice i decentna mašna pružali su dašak romantike, a glumica je look zaokružila dijamantnom ogrlicom i narukvicom. Raspuštena kosa i make up u breskvastim tonovima bili su točka na i elegantne i istovremeno zaigrane kombinacije!

Moda 7 najboljih haljina s crvenog tepiha u Veneciji; pozornost je privukla prozirna Valentino haljina Julianne Moore

Posjeti Miss7.24sata.hr