Crna bluza s velikom mašnom iz Reserveda idealna je za svečane prilike

Reserved crna prozirna bluza
Vidi originalni članak
  • Jednostavne, elegantne i nosive komade uvijek je zahvalno imati u ormaru, posebno kad se radi o biranju outfita za svečane prilike
  • Crnu bluzu savršenu za takve prigode pronašli smo u Reservedu
  • Elegantnu prozirnu bluzu krasi i mašna te ju već možemo zamisliti stiliziranu u predivnim modnim kombinacijama u neutralnim bojama ili pak u kombinaciji s jarkim nijansama za razigranu modnu jesen!

Odjevni komadi u klasičnoj crnoj boji uvijek su nam potrebni u garderobi, a ujedno su i odličan temelj za lakše slaganje modnih kombinacija, budući da će košulja, hlače ili haljina u trenu podići svaki outfit i učiniti ga elegantnijim.

U jesenskoj kolekciji high street brenda Reserved pronašli smo predivnu prozirnu crnu bluzu s dugim puf rukavima ukrašenim sjajnim gumbićima na rubovima te s kopčanjem na gumbe na leđima.

Crna bluza ravnog kroja i širih rukava sprijeda ima veliku ukrasnu mašnu, koja dodatno pojačava eleganciju ove košulje, koja se može odlično kombinirati i uz svečane hlače, jednako kao i uz suknje.

Moda Satenske bluze i košulje prave su kraljice jeseni! Pronašli smo 18 najljepših modela

Odijela u boji, koja su trenutno vrlo popularna, još su jedna opcija uz koju će ova elegantna košulja savršeno pristajati i biti idealan izbor za svečane prilike, ali i posebnija poslovna izdanja!

Na stranici brenda Reserved bluza je dostupna po cijeni od 299,90 kuna.

Moda Ninety-nine design predivne su košulje hrvatskog brenda koje se ističu retro dizajnom

Posjeti Miss7.24sata.hr