Charles & Keith torbe nose brojne influencerice jer izgledaju kao skup dizajn, a vrlo su pristupačne

Instagram @charleskeithofficial Charles & Keith torba
Vidi originalni članak
  • Charles & Keith singapurski je brend čije su elegantne torbe chic dodatak svakom outfitu
  • U modelima Charles & Keith torbi spojeni su luksuzan dizajn i pristupačne cijene, a mi smo izdvojile neke od najpoznatijih modela
  • Brojne modne influencerice obožavateljice su Charles & Keith torbi, a njihov model hobo torbe nosila je i Jennifer Lopez

Dizajnerske torbice uvijek su prava investicija na koju se nije lako odlučiti, stoga često tražimo pristupačnije alternative s jednako kvalitetnim dizajnom. Singapurski brend Charles & Keith u svojim kolekcijama obuće i modnih dodataka nudi upravo takve komade, koje brojne ljubiteljice mode obožavaju. 

Zanimljivih, ali opet klasičnih silueta, posebno su privlačne torbe ovog brenda, među kojima se ističe model Gabine, koji dolazi u nekoliko varijanti. Jedna od popularnijih je Gabine torba od glatke teleće kože s metalnom ukrasnom kopčom u obliku slova U.

 

@kistina.maksimchuk cutie saddle bag from @charlesandkeithdcc 🤎🖤 link in bio @LIKETOKNOW.IT 🖤#charlesandkeith #saddlebag #ReTokforNature #MessFreeHero #fashiontiktok #gabinesaddlebag ♬ Flames - Donzell Taggart

 

Uz to što dolaze u raznim varijantama boja, od neutralnih do neobičnijih, Gabine modeli izrađuju se i od umjetne kože. 

Lady 95.22 Lady Di bi obožavala novu verziju Diorove legendarne torbe koja je dobila ime po njoj

Kultnu Gabine torbu u obliku sedla krasi prepoznatljiva zaobljena silueta dostupna je i u dvije varijante boje, gdje su spojeni tkanina i umjetna koža.

Osim ove torbe zaobljenog dizajna koji je trenutno jedna od najpopularnijih silueta kod modela torbica, jedna od traženijih je i Crescent Hobo torba, koju je nedavno nosila i Jennifer Lopez. Mala i praktična, torbica dolazi u dvije nijanse, bijeloj i smeđoj, koja je trenutno rasprodana. 

Uz razne ručne torbe raznih veličina i torbe za nošenje preko tijela ili preko ramena, u Charles & Keith kolekcijama nalaze i modeli tote i hobo torbi, bucket torbi, ali i ruksaka. 

Brend Charles & Keith inače je osnovan 1996., otkad su njihovi stylish i trendovi dizajni dosegnuli svjetsku razinu. Utemeljen je na viziji osnaživanja žena diljem svijeta kako bi se mogle izraziti kroz modu. 

Njihovi modeli praktični su i nosivi u gotovo svim dnevnim i večernjim, ležernim i svečanim kombinacijama te će svaki styling podići na višu i elegantniju razinu!

Moda Ovih 5 modela torbi viđat ćemo posvuda u proljeće, koji je najljepši?

Posjeti Miss7.24sata.hr