Budi.IN top 10: Evo što ste najviše čitali u 2016. godini

Goran Čižmešija
Pred sam kraj godine, uvijek je zanimljivo osvrnuti se na teme koje su vas najviše zanimale...
Vidi originalni članak

Iza nas je još jedna godina prepuna zanimljivih modnih i beauty tema, a pregledavajući najčitanije članke u 2016., primijetili smo kako naše čitatelje najviše zanimaju poznate Hrvatice. A kako i ne bi kad domaće slavne dame prate svjetske trendove u stopu i mogu se pohvaliti izvrsnim stilom, kojim nas često i inspiriraju. Jedna poznata Hrvatica s inozemnom adresom našla se i na samom vrhu naše liste, fotografijom koja nas vraća u prošlost. U nastavku donosimo 10 najčitanijih članaka u 2016. godini:

10. Pet odjevnih predmeta koji vas čine debljima

Nijedna žena ne želi izgledati deblje no što jest, što dokazuje i velika zainteresiranost za naše savjete o odjevnim predmetima koje biste trebali izbjegavati. Dugačke haljine i bijeli komadi samo su neki od njih, a sve ostale otkrijte OVDJE.

9. Selfie za pamćenje: J.Lo pokazala guzu i (opet) srušila Internet

Osim domaćih zvijezda, svima nam je uvijek zanimljivo čuti i što rade strani celebrityji, poput J.Lo. Ovoga puta počastila nas je selfijem koji vam nikako nije smio promaknuti.

8. Gaćice o vama govore mnogo više no što mislite

Donje rublje također je tema o kojoj rado čitate, a pogotovo kada otkrivamo što njime poručujete. Ako još uvijek ne znate, krajnje je vrijeme da saznate što vaše gaćice govore o vašoj osobnosti.

7. Pogodite tko je nosio H&M haljinu na zabavi poslije Oscara

Uvijek je zanimljivo kad slavni nose odjeću iz high street trgovina u kojima i sami kupujete, a pogotovo na ovako velikom događaju, poput Oscara.

6. Nevjerojatno! Svima nam je promakla ova očita greška u Prijateljima

Kultna serija iz devedesetih ove je godine također bila omiljena tema, posebice zbog modnog povratka tog desetljeća. No još zanimljivije od toga je kad nam, čak i nakon nekoliko gledanja svih epoizoda, uspije promaknuti ovakva greška.

5. Tko su najzgodnije supruge i djevojke rukometaša

Za vrijeme trajanja Europskog rukometnog prvenstva i mi smo se dotakli sporta, ali njegove ljepše strane, a bolje polovice naših reprezentativaca zauzele su visoko peto mjesto.

4. Povratak 90-ih: Ružne ljetne cipele koje svi nose!

Osim mode iz devedesetih, ovu godinu definitivno je obilježila i estetika ružnog te neočekivani povratak ove ljetne obuće.

3. Mirišeš tako seksi! Evo koji parfemi izazivaju ovu reakciju...

Žene su slabe na parfeme, što dokazuje i veliki interes za ovaj članak. A pogotovo kad je riječ o mirisima od kojih muškarcima klecaju koljena...

2. Lejla Filipović nosi čizme iz Zare koje svi želimo!

Visoko drugo mjesto zauzela je jedna slavna Hrvatica u, trenutno, jednom od najpoželjnijih modela čizama.

1. Iznenadila fotografijom iz mladosti: Možete li prepoznati ovu poznatu Hrvaticu?

"Throwback" fotografija naše manekenke s uspješnom svjetskom karijerom ove vas je godine najviše zaintrigirala te se upravo ovaj članak našao na prvom mjestu naše liste.

Posjeti Miss7.24sata.hr