Bluze s puf rukavima su ponovno trend ovog proljeća, pronašli smo najbolje iz ponude

Instagram @irmasworld
Vidi originalni članak

Uz klasičnu bijelu majicu kratkih rukava, bluze su jedan od najnosivijih komada tijekom proljeća. Bluze se slažu uz gotovo sve, svaku modnu kombinaciju čine elegantnijom i profinjenijom. Kada želiš izgledati dotjerano, ali u isto vrijeme ti se nose traperice - odjeneš bluzu! 

Kada ne želiš nositi odijelo, ali ipak bi nosila hlače od odijela - odjeneš bluzu! Može se reći da smo velike ljubiteljice bluza, a njihova sposobnost laganog kombiniranja sa svim komadima je jedan od glavnih razloga te naše ljubavi.

Bluze s puf rukavima su zanimljiv komad koji na prvi pogled jednostavan način (voluminoznim rukavima) cijeloj kombinaciji daje dodatnu dimenziju i stylish izgled. Dolaze u različitim bojama, materijalima i dužinama rukava, a sve ovisi o stilu koji voliš nositi. Bluze s puf rukavima su klasika kada je u pitanju ženstvena i romantična estetika koju volimo nositi u vrijeme toplih dana i proljeća. Zavirili smo u trgovine i pronašli bluze s puf rukavima koje će se uklopiti u svaki stil i koje će biti odličan dodatak tvojoj proljetnoj garderobi.

Moda Crna ili bijela, bluza iz H&M-a puna je volumena i savršen je dodatak proljetnoj garderobi

Moda Lepršavi Mango set čine plisirane hlače, asimetrična bluza i točkice. Puno slatkih točkica!

Posjeti Miss7.24sata.hr