Moda
Mango set

Lepršavi Mango set čine plisirane hlače, asimetrična bluza i točkice. Puno slatkih točkica!

  • Klasičan točkasti uzorak odlično izgleda spojen s lepršavim siluetama, koje mu daju dodatnu razigranost
  • Još jedan chic primjer takvog spoja pronašle smo u novoj kolekciji iz Manga
  • Asimetrična bluza i plisirane hlače u crnoj boji s bijelim točkicama set su koji će biti idealan za svečane prigode ovog proljeća

Točkasti uzorak zabavan je, a istodobno elegantan print za koji možemo biti sigurne da će uvijek izgledati chic. U outfit ga možemo uklopiti na razne načine, od detalja, poput svilene marame s točkicama ili torbice s takvim uzorkom, dok stavljanja ovog klasičnog printa u prvi plan, haljinom ili kojim drugim komadom kojeg krase točkice.

Mango set | Autor: Mango Mango Foto: Mango, točkasti set

U novoj kolekciji iz Manga pronašle smo upečatljivi set u crnoj boji s bijelim točkastim uzorkom koji nam se čini kao odlična opcija za posebnije i svečanije prigode u proljetnim danima! Lepršavi kroj krasi i bluzu asimetričnog kroja i dugačke hlače širokih i plisiranih nogavica. 

Mango set | Autor: Mango Mango Foto: Mango, točkasti set

Bluza s povišenim ovratnikom i dizajnom na jedno rame ima jedan dugačak puf rukav te se savršeno slaže s pripadajućim palazzo hlačama jednako lepršave siluete s decentnim plisiranim dizajnom. 

Mango set | Autor: Mango Mango Foto: Mango, točkasti set

Foto: Mango, dugi traper baloner Možda vas zanima Mango baloner ne sliči ni jednom baloneru koji smo vidjeli ovog proljeća. Izgleda vrlo moćno Rubrika Moda Moda

Mango set | Autor: Mango Mango Foto: Mango, točkasti set

Hlače i bluza u kompletu će se odlično složiti s crnim ili bijelim modnim dodacima, a uvijek ih možemo kombinirati i odvojeno pa tako primjerice, bluzu nositi uz traperice, a hlače spojiti s jednostavnijim gornjim dijelom, poput topića u crnoj ili bijeloj boji.

Mango set | Autor: Mango Mango Foto: Mango, asimetrična bluza s točkicama (39,99 eura) Mango set | Autor: Mango Mango Foto: Mango, plisirane hlače s točkicama (69,99 eura)

Cijena hlača je 69,99 eura, dok je bluza dostupna po cijeni od 39,99 eura.

Foto: Reserved, prsluk u ružičastoj boji Možda vas zanima Ružičasti kompletić iz Reservda neodoljivo podsjeća na Chanel, a cijena mu je nemjerljivo niža Rubrika Moda Moda
Photo: Mango

Komentari 0