Blejzer bez rukava: složili smo 3 kombinacije koje će te uvjeriti da je predivno ženstven

Instagram @dorica505
Vidi originalni članak
  • Prsluk nije što je bio (ono što tata nosi na pecanje). Danas je elegantan i ženstven
  • Odabrali smo tri fantastična prsluka iz high street ponude te oko njih kreirali lookove
  • Lakoća kojom se prsluk iz poslovnog pretvara u ležeran komad odjeće je nevjerojatna!

Na spomen riječi "prsluk" odmah nam se pred očima nizaju slike ekipe odjevene u narodnu nošnju, ili hipi pjevačica 70-ih, no dopusti da te razuvjerimo. Prije svega, prsluk je odavno prerastao u nešto puno više - postao je dio svakodnevne mode. Ženstveni blejzeri/kaputi bez rukava u ponudi mnogih high street berndova dokaz su tome. Misliš li da ga je jednostavno kombinirati? Mi ćemo ti dokazati da doista jest!

Ove sezone su se popularizirali prsluci koji podsjećaju na haljine, pa su neke dame to doslovno shvatile i počele nositi taj simpatičan outwear dodatak umjesto haljine! No, drage dame, to se ipak ne radi... Kombinacija kariranog blago strukiranog prsluka znatno će bolje izgledati s podlogom plave haljine ispod njega. Na taj način će se stvoriti dojam "layeringa". Kako bi ovaj malo ozbiljniji look dobio dozu nježnosti, dodali smo PVC torbu i bijele gležnjače.

Moda Nova Mango kolekcija je na rasprodaji - i to čak do 50 posto!

Haljina MANGO 449 kn; Prsluk ZARA 399 kn; Torba BERSHKA 189 kn; Gležnjače ISABEL MARANT 5109 kn

Kombinacija traperica i prsluka je jednostavno i dalje neodoljiva. Kako i ne bi bila kada izgleda tako neodoljivo dobro? Pretjerano poslovno izadanje dobit će dašak romantike uz točkastu bluzu na kopčanje sa strane, omiljenu plastičnu torbicu s kuglicama kakvu sada nose svi te bež sandale sada već kultnog brenda Cult Gaia.

Moda Za opuštene mladenke: ove Zarine haljine bez problema će odglumiti vjenčanicu

Prsluk ZARA 299 kn; Traperice H&M 199 kn; Top MANGO 199 kn; Torbica LOEFFLER RANDALL 2110 kn; Sandale CULT GAIA 2775 kn

Crno-bijelo je jednostavno kombinacija koju volimo nositi cijele godine. Spojiti dva trenda u jedan - zašto ne? Kombinezon na prugice i dugački prsluk izgledaju neodoljivo šarmanto kada se spoje u jedan look. No, to ne znači da se prugice moraju zadržati samo na odjeći. Prenesi ih i na cipele, a dozu modernog će cijelom looku dati cool sunčane naočale, vesele viseće naušnice te mala torbica s kombinacijom materijala.

 

Kombinezon H&M 349 kn; Naušnice PARFOIS 60 kn; Torbica ALDO 449 kn; Prsluk ZARA 299 kn; Naočale BERSHKA79 kn; Cipele BERSHKA 279 kn 

Posjeti Miss7.24sata.hr