Birkice su spremne za jesen! Ovoga puta u suradnji s modnom kućom Dior

Instagram@syou_nakata
Vidi originalni članak
  • Popularne natikače dobile su svoju jesensku verziju
  • Sandale s potpisom Dior dobile su topliji make over
  • Izrađene od filcane vune i s gumenim detaljima, osvajaju modnu publiku

Vremena kada su Birkenstock sandale bile poznate kao ortopedske natikače su davno iza nas. Birkenstock natikače i sandale postale su obavezni dio ženskih i muških ormara, a ova njemačka kuća svake godine oduševljava s brojnim suradnjama. Tako smo imali prilike vidjeti kako izgledaju Birkice u viziji Jill Sander, Manola Blahnika, a posljednja suradnja je nastala s modnom kućom Dior. Tradicionalna francuska kuća tako se udružila s njemačkim brendom cipela i predstavili su modele Milano i Tokio u iznimno profinjenoj i elegantnoj verziji.

Tokio klompe imaju gornji dio izrađen od teleće kože i ukrašene su podesivim stražnjim remenom i ojačanim vrhom od gume u istom tonu. Prepoznatljiva aluminijska kopča i DIOR by BIRKENSTOCK zakovica krase cipelu koja je upotpunjena anatomski oblikovanim potplatom od pluta i glatke teleće kože te specifičnim gumenim potplatom s motivima Dior Oblique i Bones gradient.

Milano modeli imaju gornji dio izrađen od Dior sive filcane vune koji su također ukrašeni prepoznatljivim kopčama i podesivim stražnjim remenom od teleće kože, a unutrašnjost je ista kao kod Tokio modela.

Moda Manolice postaju birkenice?! Manolo Blahnik dizajnirao je nove sandale za Birkenstock!

Posebno oduševljava sivi model Tokio sa šarenim cvjetnim vezom koji djeluje kao hommage osnivaču tvrtke Christianu Dioru i njegovoj ljubavi prema vrtlarstvu. Cijela linija je lansirana kao uniseks kolekcija, a cijena jednog para je poprilično paprena i iznosi 7.965 kuna!  

Moda Vodootporne i prekrasne! Ova tri ljetna modela PVC obuće zaludjela su modni svijet

Posjeti Miss7.24sata.hr