Bijeli oversized T-shirt domaćeg brenda preplavio je Instagram: ovu majicu djevojke masovno nose!

Instagram @julija_vodopija
Vidi originalni članak

Obična majica kratkih rukava poznata kao T-shirt, u bijeloj boji jedan je od klasika koji svaka žena treba u ormaru. Priznajemo, koliko god se na prvu činilo jednostavnim, pronaći savršeni bijeli T-shirt može biti prava noćna mora. Ipak, na sreću svih nas, ovog se proljeća nose oversized modeli, a majica domaćeg brenda iskočila je iz mnoštva. Riječ je o oversized T-shirtu brenda Lunilou s natpisom LNL. Iza brenda, svi već znaju stoji Izabel Kovačić, poduzetnica i supruga našeg nogometnog reprezentativca Matea Kovačića. 

I očito je dizajnirala vrlo poželjan komad jer s dolaskom toplijih dana sve je više djevojaka čiji stil volimo je objavilo stylinge s upravo ovom jednostavnom majicom i moramo priznati da izgledaju odlično.

Ponekad oversized komade, naročito bijele majice, može biti teško kombinirati jer nas zbog svoje veličine mogu zarobiti, ali to nije bio slučaj kombinacijama koje su napravile s ovom Lunilou majicom.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mirjana Čolina (@miriana.co)

 Kako kombinirati LNL overzied majicu?

Na modnim kombinacijama djevojaka na Instagramu smo najčešće viđale bijele LNL majice, a donosimo nekoliko modnih kombinacija koje su nam zapele za oko i načine na koje možeš kombinirati ovu majicu ako razmišljaš o njezinoj kupovini. Samo ćemo reći da je ovo ultimativna must-have majica ovog proljeća.

 

 

 

Rječ je o oversized modelu s LNL printom, a majica je uniseks i dolazi u tri boje (bijeloj, boji pijeska i crnoj), kao i u veličinama S, M i L. Cijena majice je 60 eura i može se pronaći na njihovom web shopu, ali je često rasprodana pa ćeš možda morati pričekati da se tvoja željena boja i veličina vrate na stanje.

Posjeti Miss7.24sata.hr