Bijela košulja iz H&M-a je pravi modni kameleon i jesenski favorit za brojne prilike!

Instagram@peexo
Vidi originalni članak
  • Bijela košulja i dalje ostaje osnovni dio naših ormara, a ove jeseni kombiniramo je na brojne načine
  • Pronašli smo odličan model izrađen od popelina koji osvaja svojim dizajnom
  • Otkrivamo kako je kombinirati za sve prilike i uz sve klasične komade

Trenč kaput, omiljene traperice, mala crna haljina... tu su modni klasici koji nikad ne izlaze iz mode jer su tako svestrani i pouzdani te nam nerijetko olakšavaju život. A bez čega još ne možemo zamisliti stilsku klasiku? Bijele košulje! Kvalitetan model koji je s jedne strane klasičan, ali toliko uzbudljiv da uvijek iznova inspirira, zlata je vrijedan u svakom ormaru. Na kraju krajeva, bijela košulja je temelj koji se može koristiti za kreiranje raznih outfita.

H&M asortiman trenutno uključuje model izrađen od pamučnog popelina, koji je iznimno elegantan zahvaljujući dugim rukavima i širokim manžetama, a također osigurava definiranu siluetu i naglašen struk zahvaljujući umetnutim naborima na prednjoj i stražnjoj strani. Ipak, ova bijela bluza dovoljno je klasična da ostane omiljena kroz više sezona. A kako je najbolje kombinirati? Evo četiri ideje!

Bijela košulja i plisirana mini suknja

Top model Elsa Hosk dokazuje kako se bijela bluza može stilizirati na posebno uzbudljiv način. Uz plisiranu suknju i mokasinke s čarapama, basic kombinacija dobiva potpuno novi zaokret u smislu trendi preppy stila. Kad, primjerice, u jesen zahladi, preko njega se može navući oversized sako ili jednako klasičan – baloner.

Bijela košulja i traperice

Bijela košulja i traperice savršen su outfit za izlazak iz stana na kišnu jesensku nedjelju po kiflice iz susjedne pekare! Široke siluete traperica i bijela košulja s tenisicama savršen su spoj za ležeran look, a s dobrom torbom look i dalje izgleda elegantno!

Moda U Reservedu smo pronašli elegantnu košulju od viskoze po stvarno Ok cijeni

Bijela košulja i poslovni look

Top model Rosie Huntington-Whiteley smatra se kraljicom minimalizma na Instagramu te je njezin poslovni izgled u skladu s tim suzdržan i elegantan. Bijela bluza i široke hlače potpuno su dovoljni. Kombinacija izgleda posebno elegantno ako je u bež tonovima, s izuzetkom bluze.

Bijela košulja za večernji look

Bijela košulja se u tren oka može pretvoriti u glamurozni komad za večernji izlazak. Jednostavno je kombiniramo s trapericama visokog struka u crnoj boji, s bluzom uvučenom u visoki struk, statement štiklama i raskošnim nakitom - savršeni outfit za chic večer u baru ili restoranu je gotov u trenu!

Moda Puloveri i košulje s naglašenim rukavima jesenski su hit, donosimo izbor najljepših

Posjeti Miss7.24sata.hr